Kauneus  — 4.3.2016

Tuoksujen taivaassa

Hajuvesi, korkokengät ja itsevarmuus ovat osa naisellisuutta. Kevyt ja raikas kukkaistuoksu sopii parhaiten päivätuoksuksi, mutta juhlaan kietoudutaan intensiivisempään ja sensuelliin iltatuoksuun.

AGENT PROVOCATEUR -alusvaateliikkeen ensimmäinen tuoksu tuli markkinoille vuonna 2001. FATALE on addiktoiva kukkais-itämainen tuoksu, jossa on mangonektaria, patsulia ja vaniljaa. FATALE PINK taas on intohimoinen kukkaistuoksu, jossa on päärynän- ja lootuksenkukkaa sekä bambua. EdP 30 ml 41,- tavarataloista.

 

HERMÈS colognes collection -tuoksuissa yhdistyy herkkä luovuus, perinteinen käsityöläistaito ja uniikki Hermès-elämäntyyli. Tuoksut on tarkoitettu sekä miehille että naisille. ”Halusin luoda järisyttävän Colognen, raikkautta yhdistettynä epätavalliseen yksinkertaisuuteen.” Christine Nagel, Parfumööri ja Eau de Rhubarbe Écarlate -tuoksun luoja. Hermès Eau De Néroli Doré tai Eau De Rhubarbe Écarlate EdC 100 ml 113,- (1130,-/l) tavarataloista.

 

MARC JACOBS Daisy Blush -uutuuskesätuoksuilla lämpö ja valo ovat ihollasi yhdellä suihkauksella. Daisy Eau So Fresh Blush EdT -tuoksu 75 ml 69,90 (932,-/l) tai Daisy Blush EdT 50 ml 64,50 (1290,-/l)

 

Voita lempituoksusi!

Aidoista kukista rakennettu tuoksuva kukkaseinä ihastuttaa Helsingin keskustan tavaratalossa 3.–13.3. Mikä viidestä tuoksusta on sinun suosikkisi? Ota kukkaseinän edessä selfie tuoksun kanssa ja jaa kuva Instagramissa #tuoksuselfie @stockmanncom, niin voit voittaa tuoksun omaksesi. Kaikkien 13.3. mennessä osallistuneiden kesken arvotaan yhteensä 15 tuoksua. Valitse suosikkisi seuraavista tuoksuista: Marc Jacobs Daisy Dream Blush, Dior Miss Dior Blooming Bouquet, Hugo Boss Ma Vie Intense, YSL Black Opium Nuit Blanche, Lancôme la vie est belle florale.

Kilpailun säännöt >>