Kauneus  — 15.4.2021

Kevään trendikkäimmät tuoksut

Kukkaistuoksut saavat tänä keväänä potkua raikkaista hedelmistä.

1. Pirteä uutuus

 

Jo Malone London Scarlet Poppy nostattaa kevätmielen piristävällä unikon, tonkapavun ja viikunan sekoituksellaan.

 

Osta tästä

2. Ikuiselle romantikolle

 

Ruusua, appelsiininkukkaa ja lämpöistä puuta yhdistelevä Estee Lauder Beautiful Magnolia EdP saa aikaan muistijäljen, joka säilyy pitkään. 

 

Osta tästä

3. Upea unisex-tuoksu

 

Osuvampaa nimeä tämän kevään uutuustuoksulle saa hakea. Byredon Mixed Emotions on unisex-tuoksu, jossa mustaherukan vivahteet yhdistyvät orvokin lehtiin ja koivuun. 

 

Osta tästä

4. Riviera-fanille

 

Miesten tuoksuhyllyltä löytyvä huumaava Tom Ford Cozza Azzurra on saanut inspiraationsa Rivieran rannoilta. Suihkauta tuoksua kaulan lisäksi polviin ja kyynärpäihin – kehosi lämpötila saa tuoksun aktivoitumaan täyteen kukoistukseensa.

 

Osta tästä

5. Kaunis kuin koru

 

Tätä tuoksupulloa kelpaa katsella kylppärinhyllyllä. YSL Libre EdP on raikas yhdistelmä appelsiininkukkatiivistettä, laventelinsydäntä ja valkoista teetä. 

 

Osta tästä

6. Varaslähtö kesään

 

Supersuosiota nauttivan Guccin uutuustuoksu Guilty Love Edition Pour Femme vie ajatukset Kreikan rantalomalle ja huolettomille kesäkaduille. Tätä suihkauttamalla ei voi välttyä kuplivalta lomafiilikseltä!

 

Osta tästä

7. Viileän valinta

 

Guccin uutuustuoksu on saatavilla myös miehille. Aromaattinen tuoksu on oiva lahjaidea trenditietoiselle.

 

Osta tästä

8. Kukkaan puhkeavalle

Muotiväen suosimat Aerin-tuoksut tunnetaan raikkaista raaka-aineyhdistelmistä ja upeista pakkauksista. Rose De Grasse Pour Filles -uutuusparfyymissa tuoksuu suloinen ruusu. 

 

Osta tästä