Juuri nyt  — 2.5.2022

Rakas, rakkain äiti – lahjaideat kaikille elämäsi äitihahmoille

Juhlista äitiä Stockmannin kanssa! Kokosimme yhteen runsaasti lahjavinkkejä, joista löydät varmasti ilahduttavan muistamisen kaikille elämäsi äitihahmoille.

Sisustajalle

Jos äitiä miellyttää simppeli, skandinaavinen muotokieli, on ajaton sisustusesine varma lahja. Modernit ja ajattomat design-tuotteet ilahduttavat saajaa nyt sekä tulevina vuosina.

Tyylitaiturille

Muotia rakastava äiti ilahtuu, kun paketista paljastuu uusi laukku tai lompakko, kaunis koru tai unelmien kevätkengät.

Liikkujalle

Etsitkö lahjaa liikunnalliselle ja ulkoilua rakastavalle äidille? Nämä vinkit sopivat lahjansaajalle, joka arvostaa aktiivista arkea ja vapaa-aikaa.

Kulinaristille

Tästä löydät parhaat poimintamme herkkusuille! Valikoimastamme löydät parhaat tuotteet äidille, joka nauttii  hyvästä ruoasta ja juomasta. Miltä kuulostaisi esimerkiksi laadukas kahvikone tai uudet kuohuviinilasit lempisamppanjan kera?

Hemmottelua kaipaavalle

Äiti kuin äiti arvostaa omaa aikaa ja ihanaa rentoutumishetkeä. Hemmottele äitiä ylellisillä kosmetiikkatuotteilla, uudella kauneudenhoitolaitteella tai vaikkapa kotivaatteilla, joista löytyy mukavuuden lisäksi myös tyyliä.

Äidille, jolla on jo kaikkea

Stockmann-lahjakortti on takuuvarma lahjaidea myös äidille, jolla on jo kaikkea. Lahjakortilla voi maksaa tuotteita ja palveluita Suomen ja Baltian tavaratalojen omilla osastoilla, useiden tavarataloissa toimivien kumppaneiden osastoilla ja palvelupisteillä. Verkkokaupasta voit tilata helposti 50, 100, 150 tai 200 euron arvoisen tavaratalolahjakortin vaikka valmiiksi paketoituna suoraan lahjansaajalle. Jos haluat valita lahjakortille muun summan, hanki lahjakortti tavaratalosta tai lahjapalvelun kautta.
Lue lisää lahjakorteista >

 

Stockmann-lahjakortit

TILAA LAHJAT VALMIIKSI PAKETOITUNA

 

Tiesitkö, että verkkokaupastamme voit tilata lahjan myös valmiiksi paketoituna ja kortilla varustettuna? Jos et pääse ojentamaan lahjaa henkilökohtaisesti, voit tilata lahjan myös suoraan lahjansaajalle.

Lue lisää paketointipalvelusta >

 

Helsingin keskustan tavaratalostamme voit myös tilata kosmetiikan ja kodin suosikkituotteita Woltilla – vaikka valmiiksi paketoituna ja suoraan äidin kotiovelle!

 

Tilaa lahjat Woltilla

 

 

STOCKMANN LIVE SHOPPING:
KIRSIKAN JA VIVIANIN IDEAT ÄITIENPÄIVÄÄN

 

Kaupungin viileimmät äidit, Kirsikka Simberg ja Vivian Nick paljastavat, millaisista äitienpäivälahjoista he itse ilahtuisivat ja jakavat parhaat vinkkinsä äitienpäivälahjoiksi kaikille elämänsä äitihahmoille.

 

Katso Live Shopping -tallenne >