Juuri nyt  — 16.4.2021

RAKAS, RAKKAIN, ÄITI

Pian juhlitaan äitejä! Äitienpäivää juhlitaan tänä vuonna sunnuntaina 9.5.2021. Kokosimme yhteen runsaasti lahjavinkkejä, joista löydät varmasti sopivan muistamisen kaikille elämäsi äitihahmoille. Tee tilauksesi verkkokaupassa viimeistään sunnuntaina 2.5.2021, niin tilaamasi lahja ehtii saajalleen juhlapäiväksi.

Lahjavinkit kaikille elämäsi äitihahmoille

MINIMALISTILLE

 

Jos lahjansaajaa miellyttää simppeli, skandinaavinen muotokieli, tutustu näihin poimintoihimme. Modernit ja ajattomat design-tuotteet ilahduttavat saajaa nyt sekä tulevina vuosina.

LIIKKUJALLE

Etsitkö lahjaa liikunnalliselle ja ulkoilua rakastavalle äidille? Keräsimme yhteen parhaat vinkkimme lahjansaajalle, joka arvostaa aktiivista arkea ja vapaa-aikaa.

KULINARISTILLE

Täältä löydät parhaat vinkkimme herkkusuille! Valikoimastamme löydät parhaat tuotteet heille, jotka nauttivat hyvästä ruoasta ja juomasta. Miltä kuulostaisi esimerkiksi laadukas kahvikone tai uudet viinilasit?

HEMMOTTELUA KAIPAAVALLE


Onko äiti oman ajan ja rentoutumisen tarpeessa? Hemmottele äitiä ylellisillä kosmetiikkatuotteilla tai vaikkapa tyylikkäillä kotivaatteilla. Kampaajakäynnistä haaveilevaa äitiä ilahduttavat taatusti uusimmat hiustenmuotoilun innovaatiot, kuten Dysonin Supersonic-kiharrin.

STOCKMANN LIVE SHOPPING 28.4. KLO 18:
VAPPU PIMIÄN JA MARJA HINTIKAN IDEAT IHANAAN ÄITIENPÄIVÄÄN

 

 

Maan tunnetuimmat uraäidit Vappu Pimiä ja Marja Hintikka poimivat valikoimastamme parhaat äitienpäivälahjat itselleen ja kaikille elämänsä äideille. Tutustu Vapun ja Marjan valintoihin Live Shopping -tapahtuman tallenteesta.

 

Live shopping -lähetyksestä saat myös etukoodin, jolla voit tehdä kertaostoksen normaalihintaisista tuotteista Stockmann.com-verkkokaupasta 15 %:n alennuksella! Etu on voimassa perjantaihin 30.4. klo 18 saakka. Katso tarkemmat rajoitukset sivulta etuehdot.stockmann.com. 

 

Huomaathan, että live shopping -ikkunan avautuminen voi viedä useita sekunteja. Odotathan hetken, että live latautuu!

Katso tallenne tästä