Muoti  — 26.5.2018

Kesämuodin tärkeimmät: Tarvitset vain nämä neljä asiaa

Boheemit kukkakuosit ja liidunvalkoinen – paras kesämuoti on nyt rentoa mutta näyttävää. Asusteita vaihtamalla sama asu taipuu moneen tilanteeseen.

KESÄKIMONO

Kimono on kesämuodin kiistaton kameleontti. Pue kimono rannalle uimapuvun kanssa tai taio arkisista shortseista ja topista illallisasu kimonoon kietoutumalla. Kimono näyttää upealta myös paljastavampien cocktailmekkojen päällä ja peittää sopivasti olkapäät.

FILIPPA K silkkimekko 410,-
ONLY kimono-jakku 29,99
COMMA neuletakki 49,99

PIKKUVALKOINEN

Nähdään taas syksyllä, pikkumusta, koska kesällä luottomekon väri on valkoinen. Hihattomassa kotelomallissa on näyttävät röyhelöt, ja siksi mekon kanssa kannattaa pukea yksinkertaiset asusteet. Nyt on trendikästä yhdistää minimekkoon valkoiset tennarit 1990-luvun hengessä.

 

TED BAKER mekko 269,-
FILA tennarit 119,95

MAKSIMITTAINEN KUKKAMEKKO

Kukkakuvioinen kesämekko on kesän ykköshankinta. Juuri nyt kannattaa valita nilkkapituinen, edestä napitettu malli. Kapea siluetti pidentää ja taipuu moneksi. Mekosta tulee boheemi ja juhlava, kun avaat muutaman napin yläosasta ja helmasta. Maksimekko toimii myös kimonona, kun avaat kaikki napit ja jätät vyön pois.

SAND mekko 399,-

LEVEÄLAHKEISET PELLAVAHOUSUT

Kesä ei tule ilman vaaleita pellavahousuja. Leveät lahkeet ovat samaan aikaan juhlavat ja rennot. Pellava hengittää ja näyttää hyvältä hieman ryppyisenäkin. Yhdistä kesähousuihin valkoiset kangastennarit tai espadrillot sekä leveälierinen olkihattu ja tee mielikuvitusmatka Etelä-Ranskaan.

 

ESPRIT COLLECTION housut 69,99 NOOM paita 39,90 A+MORE olkihattu 24,90 SUPERGA tennarit 79,90