Kauneus  — 22.9.2020

Uusi ilmeesi – tässä
syksyn kosmetiikkasuosikit

Kirkastava seerumi, heleyttävä meikkivoide, addiktoiva tuoksu. Ihastu syksyn kosmetiikkakattaukseen!

Rakastettu kasvovoide

 

 

 

Etsitkö yhä sitä oikeaa kasvovoidetta? Kiehl’s-sarjan Super Multi-Corrective Cream on rakastettu hittivoide, jonka koostumus uudistui aiempaakin toimivammaksi. Voide on todellinen ihonhoidon moniottelija: se kiinteyttää, kohottaa, silottaa, tasoittaa, kirkastaa ja kosteuttaa ihoa. Tämä sopii myös heille, joiden kärsivällisyys ei riitä seerumien ja hoitovesien kerrostamiseen.

 

Kiehl’s Super Multi-Corrective Cream 50 ml, 69,00 €

Must have -meikkivoide

Jokaisen tulisi kerran elämässään kokeilla Chanelin meikkivoidetta. Jos tavoitteena on kuulas kasvojen iho, valinnaksi osuu luksusmerkin Les Beiges Healthy Glow Foundation. Sen sisältämät valoa heijastavat pigmentit takaavat heleän lopputuloksen ja kosteuttavat ainesosat saavat tuloksen kestämään. Myynnissä vain tavarataloissa.

Unelmien poskipuna

 

 

 

MAC Glow Play Blush -poskipunan rakenne on ainutlaatuisen joustava, minkä ansiosta sen levittäminen on helppoa: tuote levittyy kuin itsestään ja lopputulos on luonteva. Taputtele puna poskien korkeimmalle kohdalle sormilla – tai mikäli haluat vielä hienovaraisemman lopputuloksen, pyörittele se siveltimen avulla.

 

MAC Glow Play Blush 7,3 g, 27,50€

Kestävä meikkipohja

 

 

 

Pipettipulloon pakattu Guerlain L’Essentiel Primer Base näyttää ja jopa tuntuu ylelliseltä seerumilta. Kyseessä on kuitenkin meikinpohjustusvoide, joka luo iholle kauniin ja pehmeän pinnan, jolla meikki kestää pitkään. Meikkivoiteen levittäminen on paljon helpompaa, ja aiempaa pienempi määrä riittää! Tuote sisältää 97-prosenttisesti luonnollisia ainesosia.

 

Guerlain L’Essentiel Primer Base –meikinpohjustustuote 30 ml, 58,90 €

Odotettu uutuustuoksu

 

 

 

Kaipaatko syksyn myötä elämääsi uusia tuulia? Hemmottele itseäsi vaihtamalla uuteen tuoksuun – vuosia vanha hajuvetesi on saattanut jo menettää säväyttävimmän teränsä. Syksyn puhutuin tuoksu-uutuus on addiktoiva sekoitus pakattuna särmikkääseen pulloon. Valentino Voce Viva -tuoksun keulakuva on kukas muukaan kuin Lady Gaga!

 

Valentino Voce Viva -tuoksu 50 ml, 92,00 €

Tehohoitoa läiskille

 

 

 

Näkyykö kasvoilla kesän jäljiltä pigmenttimuutoksia? Clarins Bright Plus Serum on edistyksellinen tehohoito, jonka kirkastavan ja vaalentavan vaikutuksen saavuttamiseksi on hyödynnetty ihonhoidon viimeisimpiä tutkimuksia ja teknologioita. Helppokäyttöinen seerumi hoitaa ihon kaikkia pigmenttimuutoksia, epätasaista sävyä ja ihon sameutta.

 

Clarins Bright Plus Serum -seerumi 30 ml, 75€

Ripsiväriaddiktio

 

 

 

Varoitus: Diorin ripsivärejä kannattaa testata harkiten, sillä niitä kokeiltuaan ei usein halua palata entiseen. Runsas pigmentti takaa näyttävät ripset vähällä vaivalla, eikä lopputulos ole koppurainen. Merkin maskaroista Diorshow Iconic Overcurl on valinta etenkin sinulle, joka haluat ripsiisi tuuheuden lisäksi kaartuvan lopputuloksen. Vinkki: Laaturipsiväri on ihana lahja ystävälle tai rakkaalle!

 

Dior Diorshow Iconic Overcurl -ripsiväri, 43,90€

Huippujen huulipuna

 

 

 

Tätä huulipunaa rakastavat ammattimeikkaajat ja maailmantähdet. Tom Ford Lip Color -huulipunan koostumus on mitä mainioin: voidemainen puna levittyy pehmeästi eikä kuivata huulia. Lisäksi sarjan sävyvalikoima on vailla vertaansa. Sävyt on kuratoitu niin hyvällä maulla, että hutiostosta on vaikea tehdä. Kokeile punaisten ja luumuisten syyssävyjen lisäksi pehmeitä nude-sävyjä.

 

Tom Ford Lip Color -huulipuna, 56€