Kauneus  — 29.10.2020

Kauden kaunein
silmämeikki on suklainen

Syksy saa sävyt tummenemaan myös meikkipaletissa. Suklaan sävyt korostavat katsetta ja tuovat juhlavan olon – silloinkin, kun pikkujoulut juhlitaan kotona.

Yhden tuotteen taika

Kauden säväyttävin silmämeikki syntyy yhdellä tuotteella, kun levität liikkuvalle luomelle satiininhohtoista ruskeansävyistä luomiväriä. Koostumukseltaan voidemaiset luomivärit levittyvät kauniisti ja kestävät pitkään. Kuvan meikki tehtiin MAC Pro Longwear Paint Pot -luomivärin sävyllä Constructivist.

Voimakaspigmenttinen, pitkäkestoinen luomiväri. Muuttuu levitettäessä voidemaisesta puuterimaiseksi ja jättää intensiivisen, mutta eläväisen lopputuloksen. Innovatiivinen koostumus tuntuu kuin toiselta iholta ja on helppo häivyttää tasaisesti luomille.

Ultrakestävä, voidemainen luomiväri kätevässä pakkauksessa. Valitse neljästä eri lopputuloksesta haluamasi: silkinhohtoinen Silk, utuinen Smoke, läpikuultava Acqua tai ultrakiiltävä Chrome.

Aasialaisista ihonhoitorullista inspiraationsa saaneet kaksipäiset Detailers-siveltimet auttavat valmistelemaan ihon meikkiä varten ja laskemaan turvotusta. Zamak-metallista valmistettu pää ei sisällä nikkeliä ja tuntuu iholla viileältä. Synteettisistä kuiduista valmistetut siveltimet ovat pehmeät ja levittävät meikin kauniisti ja tasaisesti.

Voidemainen luomiväri, jonka runsaspigmenttinen koostumus luo samettisen, pitkäkestoisen pinnan. Monikäyttöinen luomiväri sopii käytettäväksi luomella yksinään tai intensiivisyyttä tuovana pohjana puuterimaiselle luomivärille.

Ylellinen, voidemainen Tom Ford Cream Color for Eyes -luomiväri tuo luomille upean metallista hohtoa. Miellyttävä koostumus levittyy kauniisti. Ei tahraa tai leviä.

Vaivaton ja tehokas – siinä tämän pitkäkestoisen, voidemaisen luomivärin suosion salaisuus. Väri levittyy luomille kuin unelma yhdellä sipaisulla. Monipuolista tuotetta voi käyttää luomivärinä, varjostusvärinä, korostusvärinä tai silmien rajaamiseen.

Ripsiväritauko

Juhlameikki näyttää aivan uudelta, kun jätät ripsivärin kokonaan pois. Maskaran voi huoletta jättää väliin etenkin silloin, kun ripset ovat paksut ja tuuheat. Jos haaveilet tuuheammasta ripsirivistöstä, kokeile ripsiä vahvistavaa seerumia. Värittömät seerumit levitetään yleensä ripsien tyveen maskaran tavoin.

Lancôme Cils Booster Lash Revitalizing Serum auttaa korjaamaan ripsiä saaden ripset näyttämään tuuheammilta, paksummilta ja vahvemmilta vain neljässä viikossa.

Kasviuuteyhdistelmä nokkosesta, hevoskastanjasta, taikapähkinästä, mäkikuismasta ja omenasta hoitavat ja vahvistavat ripsiä sekä tehostavat niiden kasvua. Kasviuutteet täydentyvät suojaavilla peptideillä, jotka ehkäisevät ripsien ennenaikaista tippumista kesken niiden kasvukauden.

BeautyLash Growth Serum -ripsiseerumi edistää ripsien kasvua.Seerumia levitetään iltaisin eyelinerin tavoin ripsirajaan. Dermatologisesti testattu, silmälääkärien testaama. Vaikuttaa ilman hormoneja.

Lavera Trend Sensitiv Lash Care Serum -ripsiseerumi vahvistaa ja hoitaa ripsiä. Sisältää luomukofeiinia ja hoitavia öljyjä.

Tuloksena vahvemmat, pidemmät ja tuuheammat ripset säännöllisellä käytöllä. Sopii erinomaisesti myös kulmakarvoilla käytettäväksi.

Kehykset kasvoille

Luonnollisen tuuheat kulmakarvat viimeistelevät katseen intensiiviseksi. Jos kulmissa on paljon aukkoja, valitse oikean sävyinen kulmakynä ja peitä lovet piirtämällä kynällä pieniä vetoja. Harjaa kulmakarvoihin vielä niihin tarkoitettu kulmageeliä, joka pitää karvat ojennuksessa koko päivän. Vinkki: monet ripsiä vahvistavat seerumit toimivat myös hentoisten kulmakarvojen vahvistamiseen!

Erittäin ohut kulmakynä soveltuu erityisesti kulmakarvojen ”täydentämiseen”. Tarkka muotoilujälki tyylikkään lopputuloksen luomiseen. Integroitu harja.

Pitkäkestoinen Mac Veluxe Brow Liner -kulmakarvakynä tuo kulmille kauniin luonnollisen lookin. Muotoile ja rajaa kulmat kynällä ja viimeistele lopputulos kynän toisessa päässä olevalla kulmaharjalla.

Vedenkestävä kulmageeli antaa kulmille tuuheutta sekä kestävän ja luonnollisen muotoilun. Voidemainen koostumus levittyy helposti ja sulautuu kulmakarvoihin. Saat luonnollisen ja pitkäkestoisen lopputuloksen.

Diorin ensimmäinen puristettava kulmaväri, joka antaa kulmille luonnollisen näköistä tuuheutta. Purista ja sipaise kulmiin muotinäytöslavojen tuuheutta!