Kauneus  — 12.11.2020

LUMOAVAN
IKÄÄNTYVÄN
IHON SALAISUUS

Pohjoinen luonto on kotimaisen Lumenen inspiraation lähde, ja arktiset käsin poimitut raaka-aineet ovat tarjonneet luonnollisen tehokkaita ratkaisuja ihon eri tarpeisiin jo vuosikymmenten ajan. Ihonhoidon lähtökohtana on kuunnella mitä ihosi kaipaa ja uusi Lumene LUMO -ihonhoitosarja on suunniteltu kunnioittaen juuri ikääntyvän ihon tarpeita.

 

Tämä uusi anti-age-tuotesarja auttaa ikääntyvää ihoa voimaan paremmin ja näyttämään luonnollisen kauniilta. Sarjan tuotteet silottavat, kiinteyttävät ja kosteuttavat ihoa tarjoten apua samealle, velton tuntuiselle ja kosteutensa menettäneelle iholle.

VOIMAA POHJOISESTA LUONNOSTA

LUMO-tuotteet saavat voimansa Lumenen uniikista innovaatiosta, pohjoisten marjojen pre-retinoli-yhdisteestä, joka auttaa vähentämään juonteiden ja ryppyjen näkymistä sekä parantaa ihon sävyä ja rakennetta. Sen hyödyt ovat samankaltaiset kuin retinolilla, mutta se on kasvipohjainen ja siten hellempi iholle. Lumenen patentoima pohjoinen puolukkauute auttaa saavuttamaan sileämmän, kimmoisamman ja säteilevämmän näköisen ihon. Puolukkauute on valmistettu elintarviketeollisuuden sivuvirtatuotteena käsin poimituista, villeinä kasvaneista puolukoista.

 

LUMO-ihonhoitosarja on täysin vegaaninen ja sopii kaikille ihotyypeille. Tuotteet on valmistettu Lumenen Espoon tehtaalla Suomessa ja niiden raaka-aineista jopa 96% on luonnollista alkuperää.

 

 

 

Silotusta silmänympärysiholle

 

Ensimmäinen LUMO-rutiinin askel on silottava & kiinteyttävä silmänympärysvoide. Voiteella on kliinisesti testattu kosteuttava, ryppyjä häivyttävä ja ihoa kiinteyttävä vaikutus. Se auttaa myös häivyttämään tummia silmänalusia ja turvotusta.

 

Osta tästä

 

 

 

Kaunistusta kasvonpiirteille

 

Levitä seuraavaksi kasvojen ja kaulan iholle silottavaa & kiinteyttävää pikakaunistajaa. Heleyttävä, kevyt koostumus napakoittaa ja kosteuttaa ihoa sekä auttaa kaunistamaan kasvonpiirteiden ulkonäköä. Pikakaunistaja häivyttää hienojen juonteiden sekä ryppyjen näkymistä ja saa ihon pinnan näyttämään tasaisemmalta jo 2 viikon käytön jälkeen*.

*Kliininen testi, in vivo, n=25, Puola 2020. Käyttö 2 krt/päivä 2 kk ajan.

 

Osta tästä

 

 

 

Kosteutusta koko päiväksi

 

Viimeistele LUMO-ihonhoitorutiini aamulla silottavalla & kiinteyttävällä päivävoiteella, jonka kliinisesti testattu kosteuttava, ryppyjä häivyttävä ja ihoa kiinteyttävä vaikutus jättää ihon sileämmän, täyteläisen ja luonnollisen nuorekkaan näköiseksi.

 

Osta tästä

 

 

 

Palauttavat unet yövoiteen kanssa

 

LUMO-rutiini sopii täydellisesti myös iltaan. Silottavan & kiinteyttävän yövoiteen hoitava koostumus kosteuttaa, häivyttää ryppyjä ja kiinteyttää ihoa kliinisesti testattuna. LUMO yövoide auttaa ihoa palautumaan yön aikana saaden sen näyttämään aamulla levänneeltä ja luonnollisen nuorekkaalta.

 

Osta tästä