Kauden trendikorut ovat täällä

Tervetuloa kaupungin briljanteimmille koruostoksille! Helsingin tavaratalon uudelta pop up -koruosastolta löydät upeat kansainväliset merkit ja ajankohtaisten suomalaissuunnittelijoiden puhdaslinjaiset designtuotteet. Uudistuneella osastolla on tarjolla uusia ja kiinnostavia korubrändejä, kuten suomalaiset Signed ja Lillan Helsinki sekä nouseva lontoolaisnimi Olivia Burton.

POP UP -KORUOSASTO, KATUTASO, HELSINGIN KESKUSTAN TAVARATALO


Signed

Helsinkiläisen korustudion mallisto yhdistelee puhtaan muotokielen ja kiinnostavat yksityiskohdat rytmikkääseen kuviointiin.

Signed-korut verkosta


Lillan Helsinki

Suomalainen koruvalmistaja elää trendikkäästi tässä päivässä. Minimalistiselle korumallistolle on tunnusomaista ajattomuus ja selkeä muotoilu.
Osta Helsingin keskustan tavaratalon uudelta koruosastolta.

 

Olivia Burton

Parhaiden ystävysten perustama korumerkki yhdistelee muotitrendit vintageen ja luontoaiheisiin ainutlaatuisella tavalla.

Olivia Burton -kellot verkosta

Ted Baker

Maailmankuulun lontoolaissuunnittelijan koruissa on viimeisteltyä tyyliä ja suurkaupungin särmää. Huolellisesti kuratoidun malliston jokainen yksityiskohta on harkittu.

Ted Baker -korut verkosta

Pernille Corydon

Tanskalainen korusuunnittelija suunnittelee itse kaikki kokoelmansa osat ja löytää inspiraation muodista, arkkitehtuurista, designista, luonnosta ja ihmisistä. Kauneus syntyy yksinkertaisen selkeistä linjoista.

Pernille Corydon -korut verkosta

Kate Spade

Itsevarman, modernin ja elämäniloisen naisen valinta on Kate Spade New York. Omaleimainen design yhdistyy leikkisyyteen ja ylellisiin yksityiskohtiin. Nämä korut sopivat niin arkeen kuin juhlaan.

Kate Spade -korut verkosta

Dennis F. Jaari

Helsinkiläisen korunvalmistus- ja maahantuontiyrityksen mallistoon kuuluvat upeat, trendikkäät ja klassiset korumallit, jotka sopivat sekä arkeen että juhlaan.

DFJ Collections -korut verkosta

Georg Jensen

Skandinaavisen korusuunnittelijan ikoninen mallisto on sekä ajaton että nykyaikainen. Georg Jensen -korut ovat täydellinen lahja joko itsellesi tai rakkaallesi.
Osta Helsingin keskustan tavaratalon uudelta koruosastolta.
Valikoima Georg Jensen -koruja tulossa verkkokauppaan toukokuun alussa.

 

Michael Michael Kors

Näissä koruissa olet urban chic! Maailmankuulun lifestyle-brändin korut ovat trendikkään näyttäviä, leikkisiä ja niissä on aina ripaus luksusta.
Osta Helsingin keskustan tavaratalon uudelta koruosastolta.

 

Pandora

Tanskalaisen Pandoran korumallisto tarjoaa laadukasta, käsin viimeisteltyä muotoilua kohtuuhinnalla. Näistä koruista löydät persoonallisen ja tyylikkään lahjan.

Pandora-korut verkosta