Muoti  — 30.3.2023

Tutustu Tiger of Swedenin kevätmallistoon

Tiger of Swedenin Spring Summer 2023 -mallisto juhlistaa pukeutumisen iloa ja ilmaisun vapautta. Rohkeat ja eloisat siluetit yhdistyvät täydellisesti ruotsalaiseen minimalismiin pohjautuviin tyylikkäisiin malleihin.

Tiger of Swedenin Spring Summer 2023 -mallisto juhlistaa aurinkoisia päiviä ja hauskanpitoa sekä niiden tavoittelua kaikissa muodoissa. Tiger of Swedenin luova johtaja Bryan Conway ammensi mallistoon inspiraatiota vanhasta lomakuvastaan, jossa hän on 17-vuotiaana Espanjassa. Pakettimatkojen, all Inclusive -lomien ja turismikulttuurin maailmasta inspiroitunut mallisto kyseenalaistaa hyvän ja huonon maun rajan ja leikittelee sillä.

 

Kevätmallistossa nähdään nostalgisia viitteitä ja Tiger of Swedenin arkistojen inspiroimia malleja, joissa merkin DNA ja suunnitteluperintö yhdistyvät brändin estetiikkaa uudistavaan designiin.

 

Mallisto näyttää uuden ja leikkisän suunnan, jonka eloisat siluetit ovat uskollisia ruotsalaiselle minimalismille. Moderni murrettu väripaletti, johon kuuluu valkoista, kermanvalkoista, harmaata ja mustaa, yhdistyy neonoranssin, vedensinisen, tulen ja kullan eloisiin sävyihin sekä näyttäviin kuvioihin, kuten pilkkuihin ja eläinkuvioihin.

 

Pukeutumisen ilo ja ilmaisun vapaus näkyvät täydellisesti rohkeissa silueteissa, jotka asettuvat rinnakkain minimalistisempien leikkausten hienostuneen eleganssin kanssa. Ne täydentävät mennyttä, mutta luovat uudenlaisen lähestymistavan muotoiluun.

 

Malliston perusajatuksena on, että mausta ja ajasta riippumatta pukeutumisen rajaton eskapismi sekä vaatteista nauttiminen ja niiden käyttöhetket säilyvät ikuisesti.

Naisten kevätmallisto

Tiger of Sweden

Tiger of Sweden

Miesten kevätmallisto

Tiger of Sweden

Tiger of Sweden