Muoti  — 8.11.2022

Tommy Hilfigerin uutuusmallisto: TH Monogram

Tommy Hilfigerin uusi TH Monogram -mallisto on juuri saapunut Stockmannille. Uutuusmalliston tähtenä loistaa Tommy Hilfigerin uusi monogrammilogo, joka tuo raikasta ilmettä ikonisen vaatemerkin ajattomaan amerikkalaistyyliin.

Tommy Hilfigerin syysmallisto on merkille ominaiseen tapaan värikäs ja itsevarma yhdistelmä klassista, vaivatonta amerikkalaistyyliä sekä leikkisiä ja trendikkäitä vivahteita. Mallistossa on mukana paljon Tommy Hilfigerille tunnusomaisia värejä: sinistä, punaista ja valkoista. Mutta mallistossa nähdään myös jotain ihan uutta: Tommy Hilfigerin uusi monogrammilogo, jonka on suunnitellut kuvittaja ja graafinen suunnittelija Fergus Purcell. Purcellin käsissä ikonisen muotisuunnittelijan kuuluisat nimikirjaimet ovat saaneet uuden ilmeen, jossa kohtaavat Tommy Hilfigerin historiasta ammennetut vaikutteet ja modernit elementit.

 

Ajaton ja silti nykyaikainen monogrammi näkyy Tommy Hilfigerin syysmallistossa monin tavoin: mukana on niin näyttäviä logoprinttejä kuin hienovaraisempia monogrammikuoseja.

 

Syysmalliston kampanjakuvien inspiraationa toimi taiteilija Andy Warholin New Yorkiin perustama The Factory -studio, jossa taiteilijat, muusikot, julkkikset ja Warholin supertähdet kohtasivat ja juhlivat 1960-luvulla. Kampanjan kasvoina nähdään nykyajan supertähtiä, kuten huippumalli Kate Moss yhdessä Lila-tyttärensä kanssa, Blink-182-yhtyeen rumpali Travis Barker, Broadway-tähti Anthony Ramos ja muusikko Jon Batiste.

Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger