Kosmetiikkaneuvojien yhteystiedot

HELSINGIN KESKUSTA

Beauty Studio puh. 09 121 3329

 

Sanni Tommila

Olen Sanni, ammatiltani meikkaaja-maskeeraaja. Haluan tarjota asiakkailleni inspiroivan meikkikokemuksen asiakkaan toiveita kuunnellen. Olen työssäni tarkka ja huolellinen, mutta myös rohkea ja luova. Antoisinta työssäni on asiakkaan vilpitön hymy onnistuneesta meikistä. Luonteeltani olen iloinen ja avoin, joten voit rohkeasti kysyä vinkkejä sekä meikkaamiseen että ihonhoitoon liittyen.

Mari Ekholm

Kosmetiikka on aina ollut minulle lähellä sydäntä ja on ihana nähdä miten meikillä pystyy herättämään kasvot loisteeseen. Meikillä pystyy korostamaan omaa persoonaa ja tyyliä joko hillitysti tai näyttävämmin. Itse pidän arkena eniten neutraaleista värimaailmoista, mutta toisinaan on hauska räväyttää näyttävämmilläkin väreillä tai suurilla kontrasteilla meikissä. On ihana taiteilla ihmisille itsevarmuutta sekä arkeen että juhlaan kauniin ja kestävän meikin avulla. Kaunis meikki lähtee aina hyvästä ihonhoidosta ja autankin mielelläni löytämään täydelliset tuotteet myös päivittäiseen ihonhoitorutiiniin.

Tanja Tanhua

Hei, nimeni on Tanja Tanhua. Ihonhoito- ja kosmetiikkatuotteiden kehitys on innostanut minua jo yli viisitoista vuotta. Olen vilpittömän kiinnostunut asiakkaan tarpeista ja toiveista. Tärkeänä pidän kuuntelemista ja rehellisyyttä. Haluan auttaa asiakastani löytämään juuri hänen ihonhoidollisia tarpeitaan tukevia ratkaisuja. Puhun sujuvasti suomea, viroa ja venäjää. Tulethan tekemään kanssani löytöjä, joilla saat kasvoillesi kestohymyn!

Annie Muukka

Olen luova ja taitava meikkaaja-maskeeraaja, joka hymyilee paljon. Mottoni on, että jokainen päivä on uusi meikkausmahdollisuus, ja minut nähdäänkin töissä jatkuvasti vaihtuvissa lookeissa. Kosmetiikka on minulle intohimoala, joka vei mennessään YouTuben meikkikanavan myötä. Erityisesti kissat, mutta muutkin karvaiset ja pörröiset lemmikit ovat lähellä sydäntäni, ja niiden tempauksista riittää aina juttua kanssani.
I am a creative and skilled makeup artist who smiles a lot. My motto is that every day is a new opportunity for makeup, therefore, at work you can catch me wearing a different look almost daily. For me, working in cosmetics is a passion, which was sparked through a makeup channel on YouTube. All fluffy and furry pets are close to my heart, although cats are my favorite.

Tuuli Räsänen

Useiden tyttöjen tavoin minäkin aloitin meikkaamisen jo aivan pikkutyttönä meikkileikeillä. Palavammat tunteet meikkausta kohtaan roihahtivat kuitenkin ensimmäisen ammattilaisen tekemän meikin jälkeen. Siitä asti olen ollut koukussa. Minusta on ihanaa, että lapsuuden leikeistä on tullut ammattini. On myös upeaa nähdä, miten pienelläkin ehostuksella saa paljon aikaan ja voi tuntea itsensä varmemmaksi. Mielestäni meikin idea ei ole peittää ja piilottaa omia epäkohtiaan vaan tuoda parhaat puolet esiin.
Minusta on hauskaa piristää arkea pirteillä väreillä tai voimakkailla linjoilla meikissä, siksi meikkaan itsekin usein räväkästi. Klassisuus on kuitenkin aina tyylikästä ja toimivaa sekä arkeen että juhlaan. Hienointa onkin meikkauksen monipuolisuus. Voit olla mitä haluat, milloin haluat.
Tule siis rohkeasti kokeilemaan, minkälainen meikkityyli sopii sinulle. Autan mielelläni löytämään oikeat tuotteet ja värit juuri Sinulle.

Susana Martinez

Meikkaaja-maskeeraaja monipuolisella alan ammattitaidolla jo vuodesta 2009. Olen nähnyt urani aikana paljon ja kokenut meikkaamisen ja opettamisen sekä kouluttajana toimimisen kautta mahtavia asioita. Nyt työpaikkani on Helsingin Stockmann Beuty Studio. Olen positiivinen, energinen ja hyvin erilaisten ihmisten kanssa toimeentuleva, puhelias sekä kohtelias, joka on tehty asiakaspalveluun. Rakastan tuoda meikkaamisen ja kosmetiikan avulla asiakkaan sisäisenkin kauneuden esiin.

Virpi Valtavaara

Kauneus-, terveys- ja hyvinvointi on kokonaisuus jolle olen omistautunut vahvasti. Meikkaaja-maskeeraajana olen toiminut vuodesta 2013 lähtien. Lähellä sydäntäni on klassiset juhla- ja kauneusmeikit, mutta loihdin mielelläni myös uusien trendien inspiroimana erikoisempia lookkeja sekä teema- ja fantasiameikkejä. Otan jokaisen asiakkaan vastaan lämmöllä, tehdään yhdessä sinun päivästäsi ikimuistoinen! Tervetuloa kaunistautumaan!

 

TAPIOLA

Puh. 09 121 2229

Hannu Matilainen

hannu.matilainen@stockmann.com

Tapiolan kosmetiikkaosaston legenda, jonka rautaiseen ammattitaitoon voit luottaa niin ihonhoidon kuin ehostuksen tarpeissa. Vuosien kokemuksella Hannu löytää juuri sinulle parhaat tuotteet oli kyse sitten juhlameikistä tai meikkipussin päivityksestä. Häneltä saat myös avun tuotteiden valinnassa päivittäiseen ihonhoitoon ja ratkaisun ihon eri ongelmiin.

 

TAMPERE

Puh. 09 121 6363

Kaisa Ivalo

kaisa.ivalo@stockmann.com

Minut on lumonnut kosmetiikan maailmaan mukaan sen monipuolisuus. Jokaiselle naiselle ja miehelle löytyy varmasti täydellinen tuote meiltä.

Johdatan teidätkin mielelläni tähän lumoavaan maailmaan.

Erityisesti pidän meikkien tekemisestä. Haluan, että jokainen joka meikkipenkistäni nousee tuntee olonsa upeaksi.

Kokeilen usein uusia tyylejä ja kannustan myös asiakkaitani kokeilemaan rohkeasti jotakin uutta.

Jo pienellä muutoksella voi saada suuria aikaan.

Tule herättämään upeutesi loistoon kanssani!

 

ITIS

Puh. 09 121 4677

 

JUMBO

Puh. 09 121 2554
Iina Ketola

iina.ketola@stockmann.com

 

TURKU

Puh. 09 121 9676
Minna Rämö

minna.ramo@stockmann.com