Valloittavat supernaiset tulevat! Vappu Pimiän ja Marja Hintikan uutuusohjelmassa on mukana myös Stockmann. Tuomme lähetyksiin mukaan ajankohtaisimmat ja mielenkiintoisimmat muodin ja sisustuksen trendit. Ihastu Vappu ja Marja Liveen MTV3-kanavalla!

Päivänpolttavat aiheet, puhutuimmat henkilöt

Vappu ja Marja Liven yhteistyökumppanina Stockmann tuo lähetyksiin mukaan kevätsesongin ajankohtaisimmat ja mielenkiintoisimmat muodin ja sisustuksen trendit. Esittelemme jokaisessa jaksossa yhden ajankohtaisen brändin, jonka tuotevalikoimasta stylisti Maryam Razavi luo Vapulle ja Marjalle upeat tyylikokonaisuudet.

Lue artikkeli

Marc O’Polon tyylin peruspilareita ovat luonnonmateriaalit, ammattitaidolla valmistetut tuotteet, ja tärkeimpänä kaikesta: The freedom to be yourself, vapaus olla oma itsesi. Alkaen vuodesta 1967, jolloin yrityksen perustajat tekivät ensimmäisen paitansa intianpuuvillatilkuista.

Osta Marc O’Polo -muotia

Esprit on ajatonta muotia ja säväyttävää statementia. Haitpa sitten viimeisimpiä trendejä, tyylikästä business-pukeutumista tai mukavia vapaa-ajan vaatteita, Espritin vaatteissa olet aina ajan tasalla.

Osta Esprit-muotia

Samsøe & Samsøen inspiraatio kumpuaa jokapäiväisestä elämästä ja Pohjolan vaihtelevista vuodenajoista. Taidokkaasti räätälöidyt vaatteet on valmistettu laadukkaista materiaaleista kuten silkistä, mokkanahasta, kashmirista ja merinovillasta. Skandinaavisen tyylin kulmakivet, yksinkertaisuus, kestävyys ja laatu, sekoittuvat trendeihin ja katutyyliin.

Osta Samsøe & Samsøe -muotia

Tommy Hilfigerin tyylilaji on ”Classic American Cool”: perinteinen amerikkalaistyyli kohtaa popkulttuurin. Brändi rikkoo rajoja ja juhlistaa yksilöllisyyttä, yhdistäen minimalismin, selkeät linjat ja sporttisuuden. Yliopistokampuksilta tuttu, huoliteltu preppy-tyyli saa särmikästä twistiä moderneista leikkauksista ja yksityiskohdista.

Osta Tommy Hilfiger -muotia

Marimekko on 50-luvulta asti tuonut ajattomilla ja kestävillä tuotteillaan pitkään jatkuvaa iloa arkeen. Käytännöllisillä, ajattomilla ja omintakeisilla tuotteilla Marimekko rohkaisee olemaan aina omia itsejämme.

Osta Marimekko-tuotteita

Hakolan modernit sisustusklassikot on Suomessa suunniteltu ja käsin valmistettu. Yli 50-vuotias jurvalaisyritys yhdistelee pohjalaiset puuseppäperinteet ja nuorten suomalaissuunnittelijoiden raikkaan muotokielen.

Osta Hakolan tuotteita

Tiger of Swedenin tarina alkoi Ruotsin Uddevallasta vuonna 1903. Perinteikäs muotibrändi valmistaa vaatteita, joiden tyylillä on tarkoitus. Se puhuttelee urbaaneja miehiä ja naisia, joille todellinen tyyli tarkoittaa uskallusta olla oma itsensä.

Osta Tiger of Sweden -muotia

Design from Finland -merkin saanut Cut & pret on Stockmannin Pitäjänmäen studiossa suunniteltu modernin naisen vaatemallisto. Cut & pretin kevään linjoissa erottuvat mm. pehmeät neuleet, naiselliset yksityiskohdat ja printtikuosit.

Osta Cut & pret -muotia