Muoti  — 7.4.2023

Onnea Muodin huipulle -voittaja Pali Albin!

Stockmann onnittelee Muodin huipulle -kilpailun voittajaa Pali Albinia! Voittajan mallisto saapuu myyntiin Helsingin keskustan tavarataloon ensi syksynä.

Pali Albin vei voiton Muodin huipulle -kilpailun finaalijaksossa, joka nähtiin MTV:llä torstaina 6.4. Yhtenä merkittävänä palkintona voitostaan Pali Albin saa oman mallistonsa myyntiin Helsingin keskustan Stockmannille. Lisäksi Stockmann on myöntänyt Albinille 10 000 euron stipendin.

 

”Pali on osoittanut Muodin huipulle -kilpailun aikana käsittämätöntä lahjakkuutta. Hänen estetiikkansa on omaleimaista ja tapansa työstää erilaisia materiaaleja kiinnostava. Stockmannille myyntiin tulevan malliston suunnittelu on jo alkanut, ja voimme paljastaa, että siitä tulee hyvin Palin näköinen. On suuri ilo, että saamme hänen mallistonsa myyntiin yksinoikeudella Stockmannille”, hehkuttaa Stockmannin naisten muodin kategoriajohtaja Maiju Niskanen.

 

Pali Albinin mallisto saapuu myyntiin Helsingin keskustan Stockmannille loppusyksystä 2023. Mallistossa tullaan näkemään muun muassa näyttäviä päällysvaatteita sekä ajankohtaisia asusteita.

 

Helsingin keskustan Stockmann-tavaratalossa järjestettiin myös finaalijakson huipentanut muotinäytös, jossa kilpailun finalistit, Pali Albin, Sakari Säämäki ja Jarkko Karppinen, esittelivät omat mallistonsa. Mallistoja arvioivat vakiotuomarit Sami Sykkö ja Miisa Grekov sekä vierailevat tuomarit toimittaja Maria Veitola ja suunnittelija Tuomas Merikoski.

 

”Finaalikolmikon sekä koko Muodin huipulle -suunnittelijajoukon taso oli erittäin kova – suunnittelijoiden joukosta nousee varmasti uusia tähtiä Suomi-muodin taivaalle”, Maiju povaa.

 

Katso finaalijakso MTV Katsomossa

Muodin huipulle -kilpailun finaalissa kisasivat Sakari Säämäki (vas.), Pali Albin ja Jarkko Karppinen.

Kotimaisen suunnittelun tukena

Stockmann toimi nyt päättyneen Muodin huipulle -kauden pääyhteistyökumppanina. Helsingin tavaratalossa kuvatun finaalijakson lisäksi ohjelmassa nähtiin helmikuussa Stockmannin oma jaksotehtävä, jossa kilpailijat pääsivät suunnittelemaan juhla-asun Stockmannin asiakkaalle. Maiju Niskanen vieraili jaksossa tuomarina ja pääsi seuraamaan läheltä suunnittelijoiden töitä.

 

”Jakso tarjosi todellisen muotielämyksen! Useassa asussa oli kiinnitetty huomiota siihen, että vaate olisi muunnettavissa myöhemmin uuteen käyttötarkoitukseen. Vastuullisuus oli selkeä trendi”, Maiju kertoo.

 

Suomalainen suunnittelu ja vastuullisuus kiinnostavat myös asiakkaita. Stockmannilla halutaan tukea kotimaista suunnittelutyötä ja tuoda suomalaista muotia entistä enemmän asiakkaidemme saataville. Valikoima kasvaakin jatkuvasti kotimaisilla tulokkailla ja kiinnostavilla brändeillä.

 

”Stockmann on 160 vuoden ajan vaatettanut suomalaisia ja ottanut kautta aikojen myyntiin kotimaisia mallistoja. Myös asiakkaamme haluavat tukea suomalaista suunnittelua. Siksi haluammekin ehdottomasti tarjota kilpailun voittajan mallistolle myyntipaikan”, Maiju päättää.

 

Katso Stockmannin jaksotehtävä MTV Katsomossa

Muodin huipulle

Muodin huipulle -ohjelmassa taidoistaan kisaili kymmenen lahjakasta muotisuunnittelijaa erilaisissa haastetehtävissä. Kuvassa Lauri Järvinen.

Muodin huipulle

Kilpailun vakituomariston muodostivat ohjelman juontaja Miisa Grekov ja suomalainen muotiasiantuntija Sami Sykkö. Heidän lisäkseen asuja arvioivat tehtäväkohtaiset vierailevat tuomarit.

Miisa Grekov

Stockmann vaatetti ohjelman juontajan Miisa Grekovin kaikkiin jaksoihin. Kuvan mekko on Miia Halmesmaan.

Stockmannin asusteseinä

Suunnittelijoilla on kauden ajan ollut käytössään asusteseinä, jonka tuotteet ovat Stockmannin suosikkibrändien valikoimista.

Ohjelmassa nähtyjä tuotteita

 

Kuvat: MTV3