Muoti  — 26.2.2021

Kotimainen a la LOUKO
naistenvaatemerkki täydentää Stockmann Online Exclusive
-valikoimaa

a la LOUKO on vaatesuunnittelija Satu Ala-Loukon luoma mallisto, jonka ydinajatuksena on vaatteiden helppo yhdisteltävyys ja ajattomuus.

Malliston muodostavat luonnonmateriaaleista valmistetut jakut, monikäyttöiset mekot, rennot hameet, hyvin istuvat housut sekä niihin yhteensopivat topit ja puserot, joita sävyihin sointuvat huivit täydentävät.

 

”Halusin ottaa suunnittelijana seuraavan askeleen – vapauden suunnitella kokonaisuuden sellaisista lähtökohdista, joihin itse uskon.” Vuonna 2017 lanseeratun malliston ideana on tarjota ajaton, toimiva vaatevalikoima, kiintopisteenä kestävä muoti. Vaatteet on suunniteltu sopimaan kauniisti yhteen ilman sesonkien rajoja ja niistä voi muodostaa helposti monikäyttöisiä kokonaisuuksia.

”Suunnittelijan työssäni olen saanut laajan näkymän suomalaisten mieltymyksiin ja siihen, mitä he pukeutumisessa arvostavat. Tätä tietoa hyödynnän jatkuvasti.”

 

Hyvä istuvuus ja ajattomat mallit luovat pohjan toimivalle ja pitkäikäiselle vaatevalikoimalle, joka tekee pukeutumisesta huoletonta ja helppoa. Laadukkaat luonnonmateriaalit ja yhteen sointuvat kauniit värisävyt viimeistelevät tyylikkään kokonaisuuden.

a la LOUKO kuljettaa kohti kesää klassisen sinisen sävyissä, jotka saavat rinnalleen lempeän roosan, viileän hiekan sekä raikkaan oljenkeltaisen. Vaatteiden materiaaleina on vilpoista pellavaa, kauniisti laskeutuvaa viskoosia, pehmeää bambutrikoota ja rouheaa keittovillaa.

 

a la LOUKO

– 100 % suomalaista suunnittelua
Ydinajatuksena tuotteen pitkäikäisyys, yksilöllisyys, monikäyttöisyys ja ajaton klassisuus viimeisteltynä harkituilla yksityiskohdilla. Satu Ala-Louko on vaatetusalan vahva osaaja, joka on suunnitellut mallistoja aiemmin yli kymmenen vuotta Turo Tailorille.

 

– Kauniit leikkaukset ja hyvä mitoitus
Tuotteet on kaavoitettu Suomessa, C-mitoitusta hyödyntäen, suomalainen naisvartalo huomioiden ja mukavuutta luoden.

 

– Luonnonkuiduista valmistetut kankaat
Pitkäikäinen, helppohoitoinen sekä hengittävä ja mukava päällä.

 

– Valmistus Virossa
Lähituotanto, taidokas ompelu ja viimeistely antavat vaatteelle pitkän käyttöiän.

 

-Yhdisteltävyys
Vahvistaa tuotteen monipuolisen ja eri tarkoituksiin soveltuvan käytön ja lisää siten tuotteen elinkaarta.