Muoti  — 24.2.2021

Business-pukeutumisen trendit

Olit sitten kotikonttorilla tai toimistolla tuovat business-pukeutumisen kevään trendit uutta virtaa päivääsi.

Minkälaista on miesten työpukeutuminen tänä keväänä ja kesänä? Entä mitkä ovat miesten trendit businesspukeutumisen saralla? Kevään ja kesän pukeutuminen on helppoa ja rennon tyylikästä.

 

Klassiset sävyt, kuten valkoinen ja vaaleansininen, ovat erityisesti kesäkauden varma valinta. Kauden kuosit ovat saaneet inspiraationsa Italian vanhojen rakennusten seinämosaiikeista. Myös kukkakuosit jatkavat kauden suosikkeina niin paidoissa, taskuliinoissa kuin solmioissa. Taskuliina on helppo ja nopea tapa tuoda asuusi tyylikkyyttä. Valkoinen taskuliina on varma valinta, mutta väripilkahdus tuo asuusi lisää jännittäviä yksityiskohtia.

Klassiset valinnat

Klassinen tummansininen puku on mainio perusta keväisten kuosien kanssa yhdisteltäväksi. Pue puvuntakki samansävyisten puvunhousujen kanssa tai jos kaipaat rennompaa vaikutelmaa, yhdistele takki farkkuihin.

 

Kevään ja kesän koittaessa kukkakuosit valloittavat jälleen. Jos vasta totuttelet kukkaloistoon, valitse paita, jossa kuosi toistuu yksityiskohdissa, kuten kauluksessa tai hihansuissa. Yhdistele kukkakuosisen kauluspaidan kanssa hillittyjä sävyjä ja korosta yksityiskohdilla, joissa sävyt toistuvat.

Rentoa tyylikkyyttä

Kauden värit ovat hillittyjä ja maanläheisiä, kuten valkoista ja beigeä. Valitse hillittyjen sävyjen pariksi samoissa sävyissä toistuvaa kuviointia esimerkiksi housujen kuosivalinnassa. Klassiset ruutukuosiset housut ovat ajaton valinta, joka toimii kaudesta ja trendistä toiseen.

 

Pue kevään arvaamattomissa lämpötiloissa kauluspaidan kanssa laadukas hengittävä neule. Lämpötilan yltyessä voit kietaista neuleen tyylikkäästi olalle. Jos puvunkengät tuntuvat liian juhlavilta toimistolle, valitse valkoiset tennarit toimistotyylisi kaveriksi. Tyylikkyyden takaamiseksi pidä huoli, että kenkäsi pysyvät puhtaina.

 

Inspiraatio Italiasta

Kesän businesstyyliin voit poimia inspiraatiota elokuvista, kuten Lahjakas herra Ripley. Väljät leikkaukset, luonnolliset sävyt sekä Italian kesää henkivät yksityiskohdat ovat tyylin perustana.

 

Kesän tullen kevennä sävyissä sekä materiaalivalinnoissa. Vaalea beige, vaaleansininen sekä valkoinen ovat raikkaita ja kevyitä sävyjä, joilla yhdistelet takuutyylikkään asun. Pellava on klassinen valinta kesään hengittävyytensä ansiosta.

 

Jos puvunkengät tuntuvat asun kanssa liian jäykiltä, kokeile valkoisia kangaskenkiä tai espadrilloksia.