Kauneus  — 3.11.2022

Miesten kosmetiikkasuosikit
& komistavat lahjaideat

Ota talteen kauden parhaat ihon- ja hiustenhoitovinkit tai ilahduta miestä laadukkaalla kosmetiikkalahjalla. Hellävarainen puhdistus ja tehokas kosteutus pitävät ihon raikkaana, ja hiuksia sekä partaa hemmottelevat hoitotuotteet täydentävät hoitorutiineja.

MENTOLIN RAIKAS PUHDISTUS

Rokua Skincare Face Wash -puhdistusaine sopii päivittäiseen puhdistukseen kaikille ihotyypeille. Vegaaninen puhdistusaine jättää ihon puhtaaksi ja raikkaaksi uudistavien antioksidanttien ja raikastavan mentolin avulla.

TEHOTIIVISTE KASVOILLE

Shiseidon tehokas seerumi taikoo tiehensä väsymyksen merkit ja ennaltaehkäisee juonteita. Nopeasti imeytyvä seerumi antaa kasvoille jopa 32-tunnin kosteuden. Soveltuu kaikille ihotyypeille.

VÄLITÖNTÄ VIRKISTYSTÄ

Biotherm Homme Aquapower Eye De-Puffer -geeli kosteuttaa ja viilentää välittömästi silmänympärysihoa. Virkistävä silmänympärysvoide vähentää turvotusta ja ennaltaehkäisee juonteiden syntymistä.

PARTA PEHMEÄKSI

Rituals Homme Beard Oil -partaöljyn basilikaöljy ja E-vitamiinipitoinen arganöljy kosteuttavat ja ravitsevat partakarvoja sekä antavat huolitellun, pehmeän lopputuloksen. Partaöljy sopii keskipitkille ja pitkille parroille sekä kaikille ihotyypeille.

TAATTUA TUUHEUTTA

Redken Thickening Shampoo tuo tuuheutta ja täydempää ilmettä ohuille ja oheneville hiuksille. Shampoo puhdistaa hellävaraisesti samalla, kun se virkistää ja ravitsee päänahkaa.

Beauty Secrets