Kauneus  — 2.1.2023

Djusie – mehukas ihonhoitosarja

Djusie on suomalainen luonnonkosmetiikkasarja, jonka tavoite on antaa kuulas iho kaikenikäisille. Katja Kokon kehittämän ihonhoitosarjan tähtäimessä on myös tukea hyvää mieltä.

Millainen ihonhoitosarja Djusie on?

Sarjan tunnuslause on We want you to bloom eli Haluamme sinun kukoistavan. Toivon, että sarja edistää itsetuntoa ja hyvinvointia. Ihonhoito ei ole vain ulkoista, vaan se tukee myös hyvää mieltä. Siksi teimme tuotteille hoitorituaalivideot, jotka kannustavat koskettamaan ihoa ja luomaan yhteyden itseen. Tuotteiden tavoite on tehdä ihosta mehukkaan kosteutettu.

 

Millaisia raaka-aineita tuotteissa käytetään?

Sarjan tähtiraaka-aineisiin kuuluvat kotimaiset adaptogeeniset sieniuutteet, kuten lakkakääpä, joka rauhoittaa ihoa, häivyttää pigmenttiläiskiä ja silottaa ryppyjä. Tuotteissa käytetään myös esimerkiksi bisabololia, gotu kolaa, skvalaania, glukolaktoni-happoa ja kylmäpuristettuja siemenöljyjä. Sarjan tuotteilla on Ecocert-luonnonkosmetiikkasertifikaatti.

 

Millaisia tuotteita sarjaan kuuluu?

Sarjan kolme ensimmäistä tuotetta ovat ihonhoidon kulmakivi, joiden lisäksi ei välttämättä tarvitse muuta. Puhdistusöljy puhdistaa kasvot pesemättä pois ihoa suojaavaa hydrolipidikalvoa. Hoitoneste kosteuttaa ja kirkastaa ihoa sekä pitää pH-arvon sopivasti happamana. Kasvoöljy tekee ihosta joustavan ja suojaa sitä. Kehitteillä on parikymmentä tuotetta lisää.

 

Kenelle Djusie on tarkoitettu?

Kaikille ihotyypistä ja iästä riippumatta. Esimerkiksi hellävaraiset hapot, antioksidantit ja omega-rasvahapot sopivat jokaiselle. Tuotteita ovat testanneet hyvin tuloksin myös iho-ongelmista, kuten ruusufinnistä, aknesta ja suunympärysihottumasta, kärsivät.

Katja Kokko
Djusien perustaja Katja Kokko on holistisen ihonhoidon edelläkävijä, joka on työskennellyt luonnollisen kauneuden parissa yli kaksi vuosikymmentä. Hänet tunnetaan luonnonkosmetiikan asiantuntijana, tuotekehittäjänä ja tietokirjailijana.

Djusien tehokolmikko

Hellä puhdistus

Liquid Silk Perfecting Cleansing Oil -puhdistusöljy puhdistaa kasvot kunnioittaen ihon luontaista suojakerrosta.

Tehokas kosteutus

Acid Bloom Balancing Essence -hoitoneste yhdistää perinteisen kasvoveden ja seerumin. Se kosteuttaa ihoa ja pitää sen pH-arvon ihanteellisena.

Suojaava silaus

Fruit Glaze Vitalizing & Brightening Facial Oil -kasvoöljy auttaa suojaamaan ja pehmentämään ihoa. Lisäksi se rauhoittaa ihoa ja auttaa vaalentamaan pigmenttiläiskiä tai aknearpia.

Täydellinen setti

Djusien tehokolmikko on saatavilla myös kätevänä Full Bloom Box -pakkauksena, joka sisältää lisäksi minikokoisen version vuosittain vaihtuvasta, ainutkertaisesta Djusie-taidejulisteesta.

Teksti: Hanna Pesonen
Kuvat: Emma Sarpaniemi ja Djusie