Kauneus  — 27.10.2021

Kauden kiinnostavimmat kosmetiikkauutuudet ovat tässä

Listasimme loppuvuoden kiinnostavimmat kosmetiikkatuotteet naisille ja miehille. Uutuuksissa viehättävät kekseliäät ainesosat ja koostumukset, jotka tekevät sen, minkä lupaavat.

Tuoksu sinulle ja hänelle

Armani/Privén uusi haute couture -tuoksu Sable Nuit on kiinnostava sekoitus raikasta roseepippuria ja lämmintä vaniljaa. Itämaisesta unisex-tuoksusta riittää jaettavaksi: yksi suihkaus on tarpeeksi, sillä voimakas tuoksu pysyy iholla pitkään.

Vinkki: Tuoksu kestää pidempään, kun iho sen alla on puhdas ja kosteutettu.

Hunajaa hipiälle

Terveisiä mehiläislaboratoriosta! Guerlain Abeille Royale The Advanced Youth Watery Oil -kasvoöljy on yli kymmenen vuoden tuotekehityksen tulos, joka perustuu hunajan ihoa korjaavaan vaikutukseen. Tuotteessa yhdistyvät öljyn täyteläisyys, hoitoveden keveys ja seerumin tehokkuus.

Kaktusuutetta kasvoille

Luonnonkosmetiikkamerkki Whamisan kasvovesiuutuus ilahduttaa etenkin niitä, jotka tuppaavat lintsaamaan rutiineista, jos kauneudenhoito vaatii liian monta tuotetta. Cactus AKA-Skin Exfoliating Purifying Toner sekä kosteuttaa että puhdistaa tukkeutuneita ihohuokosia. Väriohdakkeen kukasta peräisin oleva AKA-happo kuorii ihoa kevyesti samalla kun hoitava kaktusuute ravitsee.

Hittiseerumi ripsille

Sosiaalisessa mediassa hurmosta aiheuttanut M2 Beauté Eyelash Activating Serum -ripsiseerumi lupaa jopa 50 % pidemmät ja tuuheammat ripset vain 6–8 viikossa. Ripsien kasvua aktivoiva hoitotuote on hajusteeton ja vegaaninen.

Kiillotonta huulille

Kiehl’sin Facial Fuel Nonshine Lip Balm -huulivoiteen kiilloton koostumus on kehitetty erityisesti miehiä ajatellen. Huulivoide kosteuttaa ja pehmentää kuivat huulet sekä jättää niille huomaamattoman mattapinnan.

Vinkki: Rauhoita partahöylän aiheuttamat nirhaumat huulivoiteella.

Kuin toinen iho – mutta parempi

Meikkivoideuutuus Sisley Phyto-Teint Nude on vastaus vallalla olevaan luonnolliseen ihomeikkitrendiin. Kevyt ja nestemäinen koostumus levittyy helposti – ja häivyttää ihon virheitä juuri sen verran, että illuusio syntymälahjana saadusta kuulaan kauniista ihosta säilyy.

Katso tallenne: Kauneuden salaisuudet Maria Veitolan kanssa
Kauneuden Live Shopping -lähetyksessämme Maria Veitola selvittää sosiaalisen median ammattilaisten Hanna Väyrysen, Mari Saarenrinteen, Jekku Berglundin ja Janita Aution parhaat kauneusvinkit ja -salaisuudet. Katso tallenne ja ota talteen parhaat kosmetiikkavinkit! Katso tästä.

 

Ota avuksi Stockmannin kauneuspalvelut
Löydä juuri sinulle sopivat tuotteet runsaasta valikoimastamme. Ammattitaitoiset kauneuden asiantuntijamme antavat henkilökohtaista opastusta tuotevalinnoissa, ihonhoitoon liittyvissä asioissa ja meikkaamisessa – myös etänä. Lue lisää ja varaa aikasi.

 

MyStockmann Beauty Guide
Syksyn MyStockmann Beauty Guide on ilmestynyt! Lehdestä löydät sivukaupalla inspiraatiota tulevaan juhlakauteen: meikkitrendejä, kauneusvinkkejä ja hittituotteita – sekä huippuetuja yli 70 brändiltä. Nouda lehti tavaratalosta tai lue tästä.