MyStockmann-programmet förnyas

Som vår medlem förtjänar du endast det bästa och därför har vi gjort vårt program allt tydligare och mera belönande. Från och med början av februari erbjuder MyStockmann ett allt bredare utbud av förmåner, inspiration och upplevelser. Också vår förnyade medlemsapplikation erbjuder en mångsidigare MyStockmann-upplevelse. Uppdatera applikationen från och med den första februari och bekanta dig med nyheterna!

 

Nya nivåer

Vi svarar på våra kunders önskemål genom att förtydliga medlemsprogrammets struktur och förmånerna. I fortsättningen har programmet tre nivåer: Silver (förenar nivåerna 1 och 2), Gold (nivåerna 3 och 4) och Platinum (nivåerna 5 och 6).

Vi kommer att utveckla MyStockmann även i fortsättningen: på basis av dina preferenser och din aktivitet får du nivåspecifika förmåner i framtiden kompletterade med allmänna förmåner, tjänster och upplevelser som ständigt förnyas. Ditt nuvarande poängsaldo avgör din nya medlemsnivå, och genom att samla fler poäng tar du dig framåt i vårt medlemsprogram.

 

Varje köp belönar

De poäng du redan samlat finns kvar och för varje köp får du fler poäng som leder till nya nivåer och förmåner. Ju mera aktivt du samlar poäng, desto fler varierande produkt- och tjänsteförmåner erbjuder programmet. En euro motsvarar ett poäng.

Vare sig du shoppar i varuhusen eller på nätet, kom ihåg att samla poäng genom att visa upp ditt elektroniska medlemskort i MyStockmann-applikationen, ditt Stockmann Mastercard, ditt MyStockmann kontantkort eller genom att logga in på din MyStockmann-profil i vår nätbutik.

 

Mera förmåner med Stockmann Mastercard

Med Stockmann Mastercard* får du en mer belönande medlemsupplevelse. Utöver medlemsförmånerna får du bland annat en betalkortsförmån på 0,5 % på alla uppköp i våra varuhus. Du samlar poäng på alla köp du gör på Stockmann, 1 euro motsvarar 1 poäng. Från och med början av februari får du även tilläggspoäng då du betalar med Stockmann Mastercard-kortets betaltids- eller kreditfunktion (credit) på och utanför Stockmann, 1 euro motsvarar 0,5 poäng. Som medlem kan du ta kortet i bruk utan öppningskostnad och årsavgift och därtill får du 50 MyStockmann-poäng då Stockmann Mastercard-krediten öppnas.

 

MyStockmann-applikationen förnyas

MyStockmann-applikationen som förnyas i februari erbjuder en helt ny och allt mångsidigare MyStockmann-upplevelse. Du kan enkelt klicka dig vidare från applikationen direkt till nätbutiken utan separat inloggning. I applikationen ser du alla produktförmåner, tjänster och upplevelser som är tillgängliga för dig samt de förmåner som våra högklassiga samarbetspartners erbjuder. Skriv upp datumet i kalendern och uppdatera applikationen i din smarttelefons applikationsbutik den 1 februari.

Villkoren för det förnyade MyStockmann-programmet

 

*Stockmann Mastercard är ett internationellt betaltids- och kreditkort. Den effektiva räntan på en utnyttjad kredit på 1 500 euro är 24,1 % och kreditpriset 1 683 euro, då den nominella räntan är 3 månaders euriborränta (01/2022) + 12,5 %, och den månatliga kontoavgiften på 4 euro och avgiften för pappersfakturan på 3 euro har beaktats i beräkningen. Stockmann Mastercard är en fortlöpande kredit som gäller tills vidare. Kreditlimiten är 1 500–10 000 euro. Krediten beviljas av Nordea Finans Finland Ab, Aleksis Kivis gata 9, Helsingfors.