MyStockmann-programmet förnyas

Den kommande våren erbjuder många orsaker att fira då Stockmann fyller 160 år i februari! Våra medlemmar gläds i synnerhet av vårt förbättrade MyStockmann-program, som från och med början av februari erbjuder ett allt bredare utbud av förmåner, inspiration och upplevelser.

Eftersom våra medlemmar förtjänar endast det bästa har vi lyssnat på våra kunders önskemål och respons och utifrån det gjort vårt program allt tydligare, mera belönande och överraskande.

Ändringarna kräver inga åtgärder av dig – din resa i vårt medlemsprogram fortsätter som förr.

 

Silver, Gold och Platinum

Vi förtydligar vårt medlemsprogram och minskar antalet nivåer till tre: Silver (förenar nivåerna 1 och 2), Gold (nivåerna 3 och 4) och Platinum (nivåerna 5 och 6). Genom att göra förmånerna och programmets struktur tydligare svarar vi på våra kunders önskemål.

Vi kommer att utveckla MyStockmann även i fortsättningen: på basis av dina preferenser och din aktivitet får du nivåspecifika förmåner i framtiden kompletterade med allmänna förmåner, tjänster och upplevelser som ständigt förnyas. Ditt nuvarande poängsaldo avgör din nya medlemsnivå, och genom att samla fler poäng tar du dig framåt i vårt medlemsprogram.

 

Varje köp belönar

De poäng du redan samlat finns kvar och för varje köp får du fler poäng som leder till nya nivåer och förmåner. Ju mera aktivt du samlar poäng, desto fler varierande produkt- och tjänsteförmåner erbjuder programmet. En euro motsvarar ett poäng.

Vare sig du shoppar i varuhusen eller på nätet, kom ihåg att samla poäng genom att visa upp ditt elektroniska medlemskort i MyStockmann-applikationen, ditt Stockmann Mastercard, ditt MyStockmann kontantkort eller genom att logga in på din MyStockmann-profil i vår nätbutik.

 

MyStockmann-applikationen förnyas

MyStockmann-applikationen som förnyas i februari erbjuder en helt ny och allt mångsidigare MyStockmann-upplevelse. Du kan enkelt klicka dig vidare från applikationen direkt till nätbutiken utan separat inloggning. I applikationen ser du alla produktförmåner, tjänster och upplevelser som är tillgängliga för dig samt de förmåner som våra högklassiga samarbetspartner erbjuder.

Villkoren för det förnyade MyStockmann-programmet