Liity kanta-asiakkaaksi

Stockmannin kanta-asiakkaana nautit sadoista upeista tuote-eduista joka kuukausi. Tiesithän, että nouset nyt Exclusive- ja First-asiakkaaksi nopeammin kuin koskaan? Päivitämme kanta-asiakkuutesi Exclusive-asiakkuudeksi, kun vuosittaiset kanta-asiakaskortille rekisteröidyt ostoksesi ylittävät 2.500 euroa, ja First-asiakkaaksi, kun vuosittainen ostokertymäsi Stockmannilla on vähintään 5.000 euroa.

Lataa Stockmann-sovellus iOS- tai Android-puhelimeesi, niin kanta-asiakastietosi, etusi ja ajankohtaiset tapahtumat ovat entistä helpommin seurattavissasi ja hyödynnettävissäsi. Lue lisää »

LUE LISÄÄ KANTA-ASIAKKUUDEN TASOISTA »

MUUTOKSIA KANTA-ASIAKASVIESTINNÄSSÄ »

 

Saat edut heti käyttöösi

Sekä Stockmann Reward -kortin että Stockmann MasterCard -kortin hankkiminen on ilmaista!

Kun olet lähettänyt hakemuksen, saat kanta-asiakasnumeron, jolla pääset heti hyödyntämään kanta-asiakasetuja Stockmannin verkkokaupassa. Saat kanta-asiakaskorttisi postitse kotiin tai voit hakea sen tavaratalon kanta-asiakaspalvelusta, jolloin pääset heti etujen pariin myös tavarataloissa. Jos tilaat Stockmann MasterCard -kortin, voit hakea tavaratalon kanta-asiakaspalvelusta väliaikaisen kanta-asiakaskortin, jolla saat edut käyttöösi luotollisen kortin toimitusta odotellessasi.

 

Hae Stockmann Reward -korttia
stockmann_reward_175

Täyttämällä hakemuksen verkossa saat kaikki kanta-asiakasedut heti käyttöösi. Samalla voit rekisteröityä Stockmannin verkkokauppaan. Kun olet lähettänyt hakemuksen, saat kanta-asiakasnumeron, jolla pääset heti hyödyntämään kanta-asiakasetuja verkkokaupassa. Saat kanta-asiakaskorttisi postitse kotiin tai voit hakea sen tavaratalon kanta-asiakaspalvelusta.

Verkossa kanta-asiakaskorttia voi hakea vain 18 vuotta täyttänyt henkilö. Kortin hankkiminen on maksutonta.

TÄYTÄ HAKEMUS VERKOSSA »
TULOSTA HAKULOMAKE »

Hae Stockmann MasterCard -korttia
smc_uusi_175

Stockmann MasterCard on avaus- ja vuosimaksuton kanta-asiakaskortti sekä kansainvälinen luotto- ja maksuaikakortti.
Voit hakea korttia verkossa, tavaratalon kanta-asiakaspalvelussa tai Nordean konttoreissa » .
Verkossa Stockmann MasterCard -korttia voi hakea vain 18 vuotta täyttänyt henkilö. Kortin credit-ominaisuutta käyttämällä saat ostoksillesi keskimäärin 30 päivää korotonta maksuaikaa. Luotosta maksat vain, jos käytät sitä. Lue lisää »
Täyttämällä hakemuksen verkossa saat kaikki kanta-asiakasedut heti käyttöösi. Kortin hankkiminen on maksutonta.
Stockmann-tavarataloissa saat Stockmann MasterCard -kortin debit- tai credit-ominaisuudella maksetuista ostoksista 0,5 % maksutapaetua.

TÄYTÄ HAKEMUS VERKOSSA »

Hae Stockmann Reward -rinnakkaiskorttia

stockmann_reward_175

Mikäli sinulla on jo Stockmannin käteiskortti tai Stockmann MasterCard, voit hakea haluamillesi henkilöille rinnakkaista käteiskorttia. Kortin hankkiminen on maksutonta.

Rinnakkaiskortin haltijan tulee asua samassa taloudessa pääkortin haltijan kanssa. Rinnakkaiskorttia voit hakea joko lähettämällä tulostettavan hakemuksen postitse Stockmannin kanta-asiakaspalveluun tai asioimalla henkilökohtaisesti tavaratalon kanta-asiakaspalvelussa rinnakkaiskortin hakijan kanssa.

TULOSTA HAKULOMAKE »

Hae Stockmann MasterCard -rinnakkaiskorttia

smc_uusi_175

Mikäli sinulla on jo Stockmann MasterCard, voit hakea korttia tavaratalon kanta-asiakaspalvelussa tai missä tahansa Nordea-pankin konttorissa Suomessa »