Muoti  — 3.9.2020

Syystakkeja
jokaiseen tyyliin

Pörröä, ruutua, toppaa vai villaa? Syksyn monipuolisessa takkimuodissa on valinnanvaraa, mutta yksi on varmaa: kun valinta on laadukas, se on myös tyylikäs.

Kaikki naisten uutuustakit

Ruuturakkautta

Jokasyksyinen suosikki ruutukuosi on tänä vuonna erityisen trendikäs. Moniväristä kuosia ei kannata kavahtaa: lookin yleisilme pysyy rauhallisena, kun poimii asun sävyt takin värimaailmasta.

Takki 65 % villaa, 30 % polyesteriä ja 5 % alpakkaa.

Nuotio-villakangastakkia koristaa Marimekon arkistoista poimittu Kitara-kuosi, jonka Fujiwo Ishimoto suunnitteli vuonna 1979. Risteävistä kapeista ja leveistä raidoista muodostuu harmoninen, monivivahteinen kuviopinta.

Takki 100 % polyesteriä.

Tikattua toppaa

Tuulisessa ja sateisessa syyssäässä käytännöllisin takki on kevyesti topattu ja pitkähelmainen. Syksyn 2020 it-takiksi povattu pohjepituinen tikkitakki on täydellinen valinta Suomen ilmastoon. Sporttinen takki näyttää yllättävän hyvältä nahkaisten korkonilkkureiden ja saapikkaiden kanssa. 

Marimekon pitkässä Arnikki-untuvatakissa on kierrätetystä polyesterista valmistettu päällikangas ja kestävästi tuotetusta untuvasta valmistettu täyte. Takissa on irrotettava huppu, povitasku ja sivusaumataskut, joissa on piilovetoketjut.

Takki 100 % polyesteriä.

R-Collection Kimono -takissa on tikattu pinta, kietaisumalli, sivutaskut ja vyötärölle solmittava vyö.

Kevyesti topattua NOOM-merkin Ella-takkia koristaa klassinen ruututikkaus. Hillityn a-linjaisessa takissa on pystykaulus, säätönyörillinen huppu ja viistot etutaskut. Helman sivuilla on piilovetoketjuin suljettavat halkiot. Edessä on vetoketju ja painonappilista.

Pitkähelmaista Envii EnManhattan -liiviä somistaa klassinen ruututikkaus. Liivi on valmistettu kierrätetystä polyamidista.

Minimumin pitkähelmaista Petriane-takkia koristaa päällikankaan geometrinen tikkaus.

Tiffany takissa näytät tyylikkäältä! Takki on elegantti, joka tuo hieman luksusta arjen keskelle. Tikkikuosi muistuttaa suomalaista metsää myrskyn jäljiltä, jolloin risut ovat pudonneet maahan minne sattuu. Takissa on irrotettava huppu sekä iso shaali kaulus.

Klassiseen tyyliin

Laadukas villakangastakki on ajaton hankinta, joka kestää käytössä oikein hoidettuna parhaimmillaan vuosia. Siisti siis takki vaateharjalla ja pesetä pesulassa säännöllisesti. Tähän hetkeen päivitetyssä klassikkotakissa on viittamainen malli tai solmimisvyö.

Tyylikäs Sarah-takki on valmistettu laadukkaasta villasekoitteesta. Takissa on madalletut hihat, lovikaulukset ja kookkaat avotaskut.

Takki 49 % villaa, 43 % polyesteriä, 6 % polyamidia ja 2 % viskoosia.

Totêmen edestä avoin Annecy-takki on laadukasta villakangasta, johon on lisätty ripaus ylellistä kashmiria. Oversized-mitoitetussa takissa on näyttävä kaulus ja sivuilla korkeat helmahalkiot. Vyötärösaumassa on avotaskut.

Klassinen ilme, pitkä malli ja laadukas villasekoitekangas takaavat, että Samsøe & Samsøe Falcon Coat -villakangastakki palvelee väsymättä talvesta toiseen.

Laadukas takki on valmistettu Italiassa. Ajattomassa takissa on lovikaulus ja vyötäröllä solmimisvyö. Takki on hienoa kashmiria, joka tuntuu yllä ylellisen pehmeältä ja lämmittää ihanasti.

Pehmoista ja pörröistä

Perinteisen, sileäpintaisen villakangastakin suloinen haastaja on pörheä teddytakki. Pörröisen tekstuurin nukkaantumista ei tarvitse varoa, ja takki on siksi sekä helppohoitoinen että huoleton käyttää.

Beaumont-takin päällikangas on ihanan pehmeää teddyturkista. Takissa on sileäpintainen vuori, raglanhihat ja kannelliset etutaskut. Kookas huppu suojaa kylmältä ja viimalta. Edessä on nappikiinnitys.

Takki 52 % villaa ja 48 % alpakkaa.

Beaumont-takin vartalo-osa on valmistettu upottavan pehmeästä tekoturkiksesta. Hihojen materiaali on miellyttävän tuntuista sekoitetta, johon on käytetty villaa. Edessä on viistot avotaskut. Solmittava vyö tuo vyötärön kauniisti esiin. Takissa on painonappikiinnitys.

R-Collection-teddytakki hurmaa pörröisellä pinnallaan. Villasekoitteesta valmistetussa takissa on herrainkaulus, nappikiinnitys ja avoimet etutaskut.

Samsøe & Samsøen Aylin-takki on ihanan pehmeää teddykangasta. Relaxed fit -mitoitetussa takissa on kaulus, sivutaskut ja pyöristetty helma, joka on takaa etuosaa pidempi. Edessä on nappikiinnitys.

Marellan Fiume-villakangastakissa on pehmeän pörröpintainen tekstuuri. Takki on valmistettu sekoitteesta, johon on käytetty villaa ja mohairia sekä pieni ripaus polyamidia. Takissa on kaulus, kaksirivinen napitus, kevyesti madalletut olkapäät ja solmittava vyö.

Ihanan pehmeästä teddykankaasta valmistettuun NOISY MAY NmGabi -takkiin on mukava kietoutua viileillä säillä. Malliltaan rennossa takissa on kaulus, viistot etutaskut ja sileäpintainen vuori. Edessä on vetoketju.

Unelman pehmeässä ANGELINA FUR tekoturkis takissa näytät sporttisen tyylikkäältä! Laadukkaan ja kevyen turkistakin väri on hienostunut, joka tuo luksuksen arjen keskelle. Takin on huppu suojaa tuulelta.