Muoti  — 2.10.2020

Les Deux AW20-mallisto

Les Deux on tarina monikulttuurisesta ystävyydestä poliittisen pakolaisen ja tanskalaisen preppy boyn välillä; kaksi persoonaa, jotka pystyivät inspiroimaan toisiaan sekä ammentamaan voimaa monimuotoisuudesta.

 

Kaverusten suhde muuttui ambitioksi valkoisen t-paidan kautta. Tavoiteeksi luoda jotain ainutlaatuista – muotimerkiksi, joka uskaltaa haastaa nykytilanteen. Omaksumalla kulttuuriset eroavaisuutensa, Les Deux kultivoi nykyaikaisen miestenmuodin estetiikan ja brändin, jolla on dualistinen perusta, mille moniarvoisuuden tutkiminen ja ylistäminen on aina keskiössä.

Les Deuxin Syksy/Talvi 20 -malliston inspiraation lähteenä on toiminut Manhattanin Lower East Siden vilkas alue. New York on historiallisesti tunnettu mahdollisuuksien kaupunkina, joka ammentaa voimaansa monikultturisuudestaan ja yrittäjähenkisyydestään. Nämä asiat ovat toimineet perustana Les Deuxin syksyn mallistolle.
Vaikuttuneena kaupungin punatiilirakennuksista- sekä korkeista betonitaloista ja ennen kaikkea sen elinvoimaisista asukkaista, sisältää syksyn mallisto laajan skaalan malleja, siluettejä ja värejä – jotka kaikki ovat kytköksissä alueen runsaaseen historian.

Vaatteet vievät sinut kaupungin eri aikakausien läpi. Skarpista 60-luvusta, läpi 80-luvun juppien aina 90-luvun underground hip-hop skeneen asti. Mallistoon on valittu mielenkiintoisimmat trendit ja värit eri aikakausilta maalatakseen kattavan kuvan elämästä Lower Eastsidissa ja sen ihmisistä.