Muoti  — 4.9.2020

Syksyn uutuusmallisto: A+more by Pupulandia

A+moren syksyn uutuusmallisto on suositun Pupulandia-blogin Jenni Rotosen suunnittelema. Yhteistyömallisto koostuu pehmoisista pipoista ja kaulahuiveista sekä laadukkaista ja ajattomista nahkalaukuista.

Suosittua Pupulandia-blogia kirjoittava Jenni Rotonen on suunnitellut jälleen Stockmannin A+More-merkille oman neule- ja nahkatuotteista koostuvan asustekokoelman. Syksyn mallistoa ovat inspiroineet erityisesti taide ja vastuulliset materiaalit, ja ensi kertaa neuletuotteissa hyödynnetään kierrätettyjä muovipulloja ja kierrätyskashmiria.

INSPIRAATIONA ILMASTO

 

Tämän syksyn A+More by Pupulandia -mallisto on saanut inspiraatiota erityisesti Lontoon Tate Modernissa esillä olleesta taiteilija Olafur Elissassonin ilmaston lämpenemisestä kertovasta näyttelystä. Näyttely sytytti kipinän tutkia tarkemmin muun muassa sitä, miten syksyn mallistossa voitaisiin vielä entistä paremmin hyödyntää vastuullisten materiaalien osuutta tyylistä tinkimättä.

 

”Vastuullisista materiaaleista valmistettujen, kauniiden käyttötuotteiden tarjoaminen asiakkaillemme on aina ollut A+Moren designfilosofian keskiössä. Tämän syksyn mallistossa halusimme viedä kierrätysmateriaalien hyödyntämisen vielä askeleen pidemmälle. Syntyi yhteistyömallisto, jossa yhdistyvät mielestämme kauden trendit, käytännöllisyys ja kestävä ajattelu”, A+Moren suunnittelija Laura Kupari-Guise kertoo.

 

A+More by Pupulandia -malliston yhdessä pipomallissa on hyödynnetty kierrätetyistä muovipulloista valmistettua materiaalia ja värjäämätöntä alpakan villaa, ja yhden kaulahuivin materiaalista taas 70 prosenttia on kierrätyskashmiria ja loput uutta kashmirlankaa kestävyyden varmistamiseksi. Kaikki malliston tuotteissa käytettävät laadukkaat lankalaadut ovat peräisin Italiasta, missä neuletuotteet myös valmistetaan. Marraskuussa tulevat saataville nahkalaukut sekä -pussukka ja -korttikotelo, joissa on käytetty vastuullisempaa kasviparkittua nahkaa.

”On ollut ihana huomata, että mallisto on otettu niin innostuksella vastaan aiempina vuosina, että moni tuotteista on myyty loppuun. Tämän vuoden kokoelmassa jatkavat viime vuoden suosikkimallit, mutta olen erityisen innoissani kokoelman uusista tulokkaista, joissa on käytetty kierrätysmateriaaleja. Olen ylpeä voidessani kertoa, että vastuulliset arvot näkyvät ajattoman designin ja vastuullisen valmistusprosessin lisäksi myös laadukkaissa kierrätyskuiduissa”, Jenni Rotonen sanoo.


Uusi mallisto nyt saatavilla verkkokaupassa ja kaikissa Stockmann-tavarataloissa.