Muoti  — 8.10.2022

Syksyn uutuusmallisto: A+more by Pupulandia

Ihastu uuteen A+more by Pupulandia -neulemallistoon, jonka tuotteet valmistetaan perheomisteisella tehtaalla Italiassa. Malliston mohairtuotteisiin kuuluu suosikkipipon lisäksi myös trendikäs huppu ja kauluri.

Pupulandia-blogista tutun tyylivaikuttaja Jenni Rotosen ja Stockmannin A+More-asustebrändin yhteistyömallisto pitää tänä syksynä sisällään lämpimiä neuleasusteita, jotka valmistetaan perheomisteisella tehtaalla Italiassa.

 

Syksyn uuden A+more by Pupulandia -malliston Astro-mohairtuotteisiin kuuluu suosikkipipon lisäksi myös trendikäs huppu sekä kauluri. Väreissä nähdään tänä syksynä klassinen musta, herkkä nude, maanläheinen oliivi, kirkas pinkki, raikas oranssi ja pehmeä ruskeanharmaa. Alpakkalankaa ja kierrätyspolyamidia hyödynnetään Eco-pipossa ja -tuubihuivissa, jotka ovat saatavilla beigenä, mustana, valkoisena ja harmaana.

A+more by Pupulandia

A+more by Pupulandia

A+more by Pupulandia

Uusi Pupulandia-mallisto nyt saatavilla verkkokaupassa ja Stockmann-tavarataloissa.

 

Katso koko mallisto

Live Shopping: Syksyn halutuimmat asusteet, takit ja kengät Jenni Rotosen kanssa

 

Live Shopping -lähetyksessä Jenni Rotonen ja Stockmannin asiantuntija Miia Salomonsson esittelevät syksyn A+more by Pupulandia -yhteistyömalliston ja tarjoavat inspiraatiota kauden pukeutumiseen. Luvassa on myös katsaus syksyn halutuimpiin takkeihin ja kenkiin sekä vinkkejä asusteiden yhdistelyyn.

 

Katso tallenne

Vierailulla Italian tehtaalla

Stockmann on tehnyt yhteistyötä italialaisten kumppaneiden kanssa jo yli puoli vuosisataa. Viime vuonna Pupulandian Jenni Rotonen sekä A+moren tuotepäällikkö Ulrika Hedman ja suunnittelija Laura Kupari-Guise vierailivat yhdessä Italian neuletehtaalla Guantificiolla Faenzassa. Suunnittelutiimi halusi yhdessä Jennin kanssa kertoa asiakkaille enemmän Stockmannin tuotantopaikoista sekä jakaa upeita tarinoita pitkästä yhteistyöstä Italiassa. Alle kymmenen henkeä työllistävä pieni tehdas valmistaa Stockmannille myös monia muita neulemallistoja vastuullisista ja laadukkaista materiaaleista.

 

Stockmannin yhteistyö italialaisten kumppaneiden kanssa on jatkunut jo useiden vuosikymmenten ajan. Vanhin kumppanuussuhde Italiaan on solmittu jo yli 60 vuotta sitten, A.C. Mazzolin perheyrityksen kanssa vuonna 1958. Perustajan poika Carlo Mazzoli jatkaa edelleen työtä isänsä jalanjäljissä ja toimii Italiassa Stockmannin agenttina ja tarvittaessa myös tulkkina.

 

A+moren tuotteita valmistava Guantificion tehdas on perustettu jo 1970-luvulla ja se on ollut nykyisillä omistajilla vuodesta 1996. Tehdas työllistää omistajapariskunnan Ambra ja Terenzio Drein lisäksi vain seitsemän muuta työntekijää. Guantificio käyttää tuotteidensa valmistuksessa vastuullisesti tuotettuja ja laadukkaita italialaisia lankoja, minkä vuoksi myös monet tunnetut luksusmerkit valmistavat tuotteensa heillä. Perinteisen merinovillan ja mohairin lisäksi A+more by Pupulandia -mallistossa käytetään nykyään osittain myös luomu- ja kierrätysmateriaaleja, kuten värjäämätöntä alpakkaa, johon on sekoitettu PET-pulloista saatua kierrätyspolyamidia pehmeyden ja kestävyyden takaamiseksi. Neuletuotteet valmistetaan Guantificiolla pääosin neulekoneilla ja viimeistely tehdään aina käsin.

 

KATSO VIDEO ITALIAN TEHDASVIERAILUSTA