Muoti  — 26.8.2019

Syksyn uutuusmallisto: A+more by Pupulandia

A+moren syksyn uutuusmallisto on suositun Pupulandia-blogin Jenni Rotosen suunnittelema. Yhteistyömallisto koostuu pehmoisista pipoista ja kaulahuiveista sekä laadukkaista ja ajattomista nahkalaukuista.

A+more on Stockmannin oma asustemerkki, jonka kaikki tuotteet suunnitellaan Helsingin Pitäjänmäellä sijaitsevassa Stockmannin omassa designstudiossa. ”Olemme toteuttaneet Jenni Rotosen kanssa A+more-brändillemme aiemmin kaksi yhteistyömallistoa, jotka ovat olleet todella tykättyjä asiakkaidemme keskuudessa. Oli ilo jälleen lyödä hynttyyt yhteen ja luoda yhdessä mallisto, joka koostuu tyyliltään ja väreiltään yhteensopivista neuleasusteista ja laukuista”, A+more-brändin suunnittelija Laura Kupari-Guise kertoo.

 

Selaa uutuustuotteita tästä

Syksyn herkullisimmat sävyt

 

Malliston suunnittelussa on kuunneltu tarkasti asiakkaiden toiveita. Aiemmat suosikkivärit nude ja musta pääsevät oikeuksiinsa tässäkin mallistossa, ja toiveiden mukaisesti mallistoon kuuluu myös muhkea kaulahuivi useassa syksyisessä sävyssä.

 

Malliston neuletuotteet on valmistettu Italiassa laadukkaista ja pehmeistä italialaisista merinovilla- ja mohair-langoista. Laukut on värjätty osittain kasvipohjaisella menetelmällä, joka on vähemmän luontoa kuormittava vaihtoehto ja antaa nahalle elävän ja kestävän pinnan sekä ajan kanssa kauniin patinan. Laukut on valmistettu Intiassa Stichwellin tehtaalla, jossa Jenni Rotonen vieraili keväällä Stockmannin A+more-tiimin kanssa. Jatkossa myös muissa A+more-brändin laukussa ja asusteissa nähdään enemmän vastuullisempaa, kasviparkittua nahkaa.

”Olen itse todella laatutietoinen ja haluan käyttämieni tuotteiden kestävän aikaa myös tyylillisesti. Se näkyy näiden tuotteiden suunnittelussa ja valmistuksessa: yhteistyön tulos on pieni kokoelma ajattomia, kauniita, käytännöllisiä ja vastuullisia asusteita. On myös ollut erityisen hienoa päästä itse vierailemaan tehtaalla ja nähdä laukkujen syntyprosessi alkumetreiltä valmiiksi tuotteeksi asti. Minulle on tärkeää, että voin ylpeästi seistä tuotteiden takana alusta loppuun asti.”

 

Jenni Rotonen


Uusi mallisto nyt saatavilla verkkokaupassa ja kaikissa Stockmann-tavarataloissa.