Muoti  — 6.11.2020

Syksyn uutuusmallisto: A+more by Pupulandia

Pupulandia-blogin takana olevan Jenni Rotosen ja Stockmannin A+More-asustebrändin syksyinen yhteistyömallisto täydentyy nyt nahkalaukuilla ja -asusteilla.

Stockmannin asustebrändi A+Moren ja Pupulandia-blogin Jenni Rotosen kolmas yhteistyömallisto saa nyt jatkoa. Syyskuussa tulivat saataville malliston pehmoiset pipot ja kaulahuivit, ja nyt A+More by Pupulandia -kokoelma täydentyy nahkalaukuilla ja -asusteilla.

 

Mukana nahkatuotteista koostuvassa mallistossa ovat suosittu shopper-laukku, tyylikäs ketjusomisteinen olkalaukku sekä suloinen pyöreä pussukka ja kompakti korttikotelo.

 

Tuotteet ovat saatavilla neljässä värissä: mustan klassikkovärin lisäksi väreinä ovat vaalea beige, pinkkiin taittava nude ja salvianvihreä. Nahka-asusteiden sävyt on suunniteltu muodostamaan kaunis ja yhteensopiva kokonaisuus neuletuotteiden kanssa.

”Tämän vuoden nahkatuotteissa käytännöllisyyttä on mietitty monesta näkökulmasta: pikkulaukku muuntautuu ilmeensä ja käytettävyytensä puolesta moneksi ja moneen erilaiseen käyttötarkoitukseen kahden irrotettavan hihnansa ansiosta, ja arkikäyttöön sopiva suurempi nahkalaukku on samaten varustettu kahdella eripituisella hihnalla. Kauniit salvianvihreät laukut ovat omat ehdottomat suosikkini – ja sopivat muuten kauniisti yhteen myös syksyn neulekokoelman hillittyjen sävyjen kanssa”, Jenni Rotonen kertoo.

Laukut sekä pussukka ja korttikotelo on värjätty osittain kasvipohjaisella menetelmällä, joka on vähemmän luontoa kuormittava vaihtoehto ja antaa nahalle elävän ja kestävän pinnan sekä ajan kanssa kauniin patinan.

 

Vastuulliset materiaalit näkyvät vahvasti myös neuletuotteissa, ja niiden osuutta kasvatettiin syksyn mallistossa. A+More by Pupulandia -malliston yhdessä pipomallissa on hyödynnetty kierrätetyistä muovipulloista valmistettua materiaalia ja värjäämätöntä alpakan villaa, ja kaulahuivin materiaali taas on 70 prosenttisesti kierrätyskashmiria ja loput uutta kashmirlankaa kestävyyden varmistamiseksi.


Uusi mallisto nyt saatavilla verkkokaupassa ja kaikissa Stockmann-tavarataloissa.