Medex Beauty Clinic

 

Kom och bekanta dig med de individuella, lyxiga och framför allt framgångsrika skönhetsbehandlingarna i Medex Beauty Clinic i varuhusets 7. Våning! Vårt sortiment innehåller olika och effektiva ansiktsbehandlingar, som baserar sig på den senaste forskningen och resultatinriktad behandling. Vi representerar Medex med ensamrätt i Finland.

 

Vårt utbud inkluderar omfattande kosmetologiska tjänster: ansiktsbehandlingar, syrabehandlingar, microneedling, mesoterapi utan nålar, behandlingar för akne, antiagebehandlingar, ljus och syrebehandlingar, samt olika fillerbehandlingar. Vårt behandlingssortiment innehåller också CND manikyr och pedikyr, uppehåll av ögonbryn, färgning av ögonfransar och bodysugaring samt olika depilationer.

 

Vi erbjuder lyxiga och säkra Restylane fillerbehandlingar, som ger en naturlig skönhetslyft och minskar på olika förändringar i ansiktet som följer åldring, med naturliga utfall för alla Stockmanns kunder. Dessa behandlingar utförs av plastikkirurgen Riikka Veltheim. Riikka har mångårig erfarenhet av estetiska injektionsbehandlingar och hon har agerat länge som utbildare för den svenska Restylane fillertillverkaren. Riikka är plastikkirurg både i Finland och i Sverige och nu har hon också börjat erbjuda fillerbehandlingar i Medex Beauty Clinic.

 

Reserveringen av behandlingar och uppköp av presentkort kan göras:

– per telefon 040 5502124
– per epost info@medex.fi
– eller på nätet http://verkkokauppaedenseva.fi/medex-beauty-clinic-helsinki/