Registrera dig i nätbutiken

Genom att registrera dig i nätbutiken kan du utnyttja alla dess funktioner på bästa sätt. Registrering är gratis. Stockmanns nätbutik säljer eller överlåter inte kunduppgifter till utomstående.

Fördelar för registrerade kunder:

– Du kan spåra dina beställningar
– Du ser tidigare köp i din beställningshistorik
– Du kan spara alternativa leveransadresser i adressboken
– Du kan göra beställningar snabbt och smidigt, eftersom dina uppgifter och adresser lagras
– Som registrerad stamkund få du genast tillgång till stamkundsförmånerna när du loggar in i nätbutiken

 

Registrera dig i nätbutiken genom att klicka på Rekisteröidy. Därefter kan du fylla i namn och kontaktuppgifter, samt skapa ditt personliga användarnamn och lösenord. Obligatoriska fält är märkta med (*).
Kom ihåg att ange ditt stamkundsnummer om du är stamkund hos Stockmann, så kan du ta del av stamkundsförmånerna och utöka summan på dina årsinköp även i nätbutiken. Du kan också registrera dig i samband med att du gör en beställning eller ansluter dig som stamkund på nätet.

Det går även att handla utan registrering. För att vi ska kunna leverera beställningen behövs namn, adress, mobilnummer och e-postadress. Ankomstavin skickas till mobilnumret. Orderbekräftelsen samt eventuell annan information angående din beställning skickas till den angivna e-postadressen.

 

Då du anger födelsedatum på en mobilenhet öppnas kalendern vid den aktuella månaden. Du behöver inte bläddra igenom kalendern en månad i sänder fram till ditt födelseår ‒ gör istället såhär:
– på en Android-webbläsare kan du klicka på årtalet och sedan ange rätt årtal
– med webbläsaren Chrome på en Android-enhet kan du klicka på årtalet i övre vänstra hörnet och sedan lätt välja årtal