Aktuellt

21.6.2021
Helsinki
Rooftop Miami

 

ROOFTOP MIAMI

STANS BÄSTA UTSIKT

Den bästa utsikten i ett somrigt Helsingfors hittar du på Stockas tak! Förutom den fantastiska utsikten bjuder Rooftop Miami på högklassiga cocktails, pärlande drycker, förfriskningar, kaffe och te. I Rooftop Miami garanterar de bästa dj:arna, de intressantaste live-föreställningarna och de hetaste klubbarna att stämningen hålls i topp högt över taken.

Välkommen för att beundra stans bästa utsikt högt över Esplanadens park och Skillnaden.

26.5.2021
Helsinki
Relove i Helsingfors centrum

 

Relove – ett nytt café och en second hand -shop har öppnats

I Reloves café-restauranger serveras frukost i All Day Breakfast-stil. Därtill kan du åtnjuta varma, vegetariska portioner i en idyllisk miljö. På vår meny hittar du gott om veganska och glutenfria portioner och tilltugg. Enligt våra värderingar föredrar vi närproducerade och miljövänliga alternativ. Kom och tillbringa en Afternoon Tea-stund eller slå dig ner i goda vänners lag och njut av ett glas vin i samband second hand-shoppandet.

Relove, varuhuset i Helsingfors centrum, 3:e vån.

14.5.2021
Helsinki
BBQ Royale i Helsingfors centrum

 

BBQ Royale – Michael Björklunds restaurang har öppnat

Den åländska kocken Michael ”Micke” Björklund som vunnit titeln årets kock både i Finland och Sverige har öppnat en ny restaurang BBQ Royale. Restaurangen bjuder på kött- och fiskrätter, grillade premiumhamburgare och kebab med delikata tilltugg. Restaurangen satsar på högklassiga, inhemska råvaror, nybakat bröd och husets egna såser. Den nya restaurangen är en del av Royale by Michael Björklund-helheten som omfattar ett café och en restaurang.

Royale by Michael Björklund, varuhuset i Helsingfors centrum, gatuplan

Läs pressmeddelandet     Restaurangens sidor

31.1.2018
Kaikki tavaratalot
Reservera från varuhuset

 

Reservera och hämta – snabbt och enkelt!

Produkter märkta med Varaa myymälään-symbolen kan nu reserveras från varuhusens urval när du har loggat in i nätbutiken med ditt användarnamn.

Läs mer