Kodin ja kosmetiikan suosikit Woltilla kotiin!

Nyt voit tilata kauneus- ja kodintuotteita kotiovellesi alle tunnissa Woltin sovelluksen tai verkkosivujen kautta. Tilaa vaikkapa ihana äitienpäivälahja suoraan äidin kotiovelle toimitettuna! Palvelu on käytössä Helsingin keskustan tavaratalossa. Laajennamme valikoimaa lähiaikoina vielä lisää.

Tutustu tästä

 

Näin tilaat

Tee tilauksesi Woltin sovelluksessa tai osoitteessa wolt.com.

Kotiinkuljetuksista huolehtivat Woltin kumppaneina toimivat lähetit. Keskimääräinen toimitusaika on noin 30 minuuttia tilauksesta.

Kotiinkuljetustilausten toimitusmaksu on Woltin normaalihinnaston mukainen eli 1,90–7,90 euroa etäisyydestä riippuen.

4.–10.5. välisenä aikana kuljetuksista ei peritä erillistä kuljetusmaksua neljän kilometrin säteellä Helsingin keskustan tavaratalosta.

 

Palauttaminen

Voit palauttaa Woltin kautta tekemäsi ostoksen Helsingin keskustan tavaratalon palvelupisteeseen sähköpostitse saamaasi Wolt-kuittia vastaan. Palautusaika on 30 päivää.

Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja alkuperäispakkauksessaan. Tarkista, että palautat kaikki osat, myös mahdolliset käyttöohjeet. Sinetöidyt pakkaukset, kuten kosmetiikka- ja hygieniatuotteet tulee palauttaa avaamattomissa alkuperäispakkauksissaan ja palautettavan tuotteen sinetin tulee olla ehjä.

Wolt-ostokset eivät toistaiseksi kerrytä MyStockmann-pisteitä.

Lue lisää Stockmannin ja Woltin yhteistyöstä