Muoti  — 9.11.2020

Lahjaideat
rakkaalle
naiselle

Elämäsi tärkein nainen ilahtuu, kun paketista löytyy jotain ylellistä ja kaunista.

Pehmeitä yllätyksiä

Pehmeä paketti on toiveiden täyttymys, kun sieltä paljastuu silkinsileä pyjama, unelmanpehmeä oloasu tai korkealaatuinen aamutakki. Sujauta pakettiin lisäksi pörröiset tohvelit, ja joulunpyhien luottoasu on täten ennalta valittu.

 

Alusvaatesetin uskaltaa ostaa lahjaksi, kunhan varmistaa lahjansaajan koon etukäteen. Jos tähän ei ole mahdollisuutta, valitse kaarituettomat pitsiliivit – niissä oikea koko on helpompi arvioida toisen puolesta.

Kosmetiikka-aarteita

Ylellinen hoitovoide tai laadukas meikkituote on hienotunteinen kehotus itsensä hellimiseen. Vinkki paketoinnin kanssa tuskaileville: Kauniit kosmetiikkapakkaukset eivät käärepaperia kaipaa. Tuotteen ympärille solmittu satiininauha riittää viimeistelemään kauneuslahjan. 

Pieniä paketteja

Pieneen pakettiin mahtuu paljon tunnetta. Arvokkaassa korulahjassa on aina symboliikkaa: se viestii samalla myös saajansa arvosta. 

 

Kaulakoru tai ranneketju on turvallinen valinta silloin, kun et ole varma, ovatko lahjansaajan korvanlehdet rei’itetyt. Rannekello on käytännöllinen klassikkolahja, ja niistä siroimmat ovat kuin koruja nekin.

Iloa kotiin

Kodintekstiilit ja pienet sisustusesineet ovat aina mieluisia lahjoja. Välipäivät kuluvat suloisesti niistä nauttien: sileät lakanat kutsuvat pitkille yöunille ja pehmoinen viltti allensa kirjaa lukemaan. Valmiiksi kehystetty valokuva rakkaimmista tai konvehdeilla täytetty kaunis säilytysrasia ilahduttavat vielä silloinkin, kun juhla päättyy ja arki alkaa.