Muoti  — 28.11.2023

Parhaat joululahjaideat jokaiseen pakettiin

Kokosimme yhteen parhaat joululahjaideat, jotka tarjoavat inspiraatiota jokaiseen pakettiin. Katso tärpit pukinkonttiin ja hanki vuoden onnistuneimmat joululahjat Stockmannilta!

Joululahjojen antaminen on melkeinpä parasta joulussa, sillä onnistuneet joululahjat tuottavat moninkertaisesti iloa, kun lahjansaaja saa nauttia paketista paljastuvasta yllätyksestä ja lahjanantaja puolestaan pääsee hykertelemään nappiin osunutta lahjavalintaansa. Eikä onnistuneen lahjan tuottama riemu suinkaan jää aattoiltaan, vaan parhaat joululahjat ilahduttavat lahjansaajaa pitkään pyhien jälkeenkin.

 

Vaikka läheisiä on ihana ilahduttaa ajatuksella valituilla joululahjoilla, voi juuri oikean joululahjan löytäminen tuottaa päänvaivaa etenkin joulukiireiden keskellä. Lahjapulmien helpottamiseksi Stockmannin tontut ovat ahkeroineet läpi syksyn ja koonneet yhteen ihanimmat joululahjaideat. Korvatunturin kollegoilta olemme saaneet viimeisimmät vinkit tämän vuoden hittilahjoista ja kuulleet mitä on muun muassa äidin, veljen ja isovanhempien toivelistalla.

 

Joululahjaideamme tarjoavat valinnanvaraa himotuista muotilahjoista luksuskosmetiikkaan ja kauniisiin designtuotteisiin sekä uusiin suosikkileluihin. Mukana ovat tietysti myös kaikki joululahjojen kestosuosikit, kuten pehmeät pyjamat, ihanat herkuttelulahjat ja hemmottelevat kosmetiikkapakkaukset.

 

Jotta lahjaostoksesi sujuisivat mahdollisimman vaivattomasti, joulupukin apulaiset ovat ryhmitelleet joululahjavinkit verkkokauppaamme lahjansaajan mukaan, joten voit poimia valikoimastamme näppärästi täsmälahjan jokaiselle elämäsi tärkeimmälle ihmiselle perheenjäsenistä muihin läheisiin. Jos taas etsit tiettyyn budjettiin sopivaa joululahjaa, voit kurkata kolmen eri hintaluokan mukaan ryhmitellyt joululahjaideat.

Joululahjaideat joka kukkarolle

Eri hintaluokkien mukaan ryhmitellyt joululahjaideat tarjoavat täsmälahjoja kolmelle eri budjetille, joten voit valita helposti juuri omalle kukkarollesi sopivan vaihtoehdon. Mukana on lahjaideoita kaikenikäisille ja valinnanvaraa on niin käytännöllisyyttä kuin hemmottelua arvostavalle.

Joululahjaideat junioreille

Joululahja lapselle

 

Aattoillan odotetuimmat paketit palkitsevat perheen pienimpien odotuksen ja täyttävät tyylitietoisen teinin toiveet. Junioreiden toivelistalla on tänä vuonna suosikkilelujen lisäksi muun muassa pehmeitä pyjamia, värikkäitä vaatteita ja veikeitä tohveleita.

Joululahjaideat vanhemmille ja isovanhemmille

Vanhempien ja isovanhempien mieleen ovat perinteiset ja käytännölliset joululahjaideat, jotka viestivät välittämistä ja ilahduttavat joka päivä. Varmoja lahjaideoita ovat esimerkiksi talvi-iltoina lämmittävät kodintuotteet tai ylellistä mukavuutta arkeen tuovat oloasut.

Joululahjaideat miehen makuun

Joululahja miehelle

 

Myös miehen mieltä lämmittää, kun paketista paljastuu rakkaudella mietitty joululahja. Kokosimme verkkokauppaamme parhaat lahjavinkit niin puolisolle, poikaystävälle, veljelle kuin isällekin. Pelaa varman päälle ja paketoi kuusen alle vaikkapa laadukasta viihde-elektroniikkaa, talvipäiviin lämpöä tuova muotilahja tai komistavaa kosmetiikkaa.

Suomisuosikit ja klassikkolahjat kotiin

Kauniit ja käytännölliset kodintuotteet, kuten lämmin torkkupeitto tai laadukkaat keittiötarvikkeet, ovat klassikkolahjoja, jotka toimivat vuodesta toiseen ja ovat turvallinen joululahjaidea myös hiukan etäisemmälle lahjansaajalle.

Myös suomalaisbrändien suosikit ovat loistavia joululahjaideoita – valinnanvaraa on maailmankuuluista designklassikoista kotimaiseen kosmetiikkaan.

Joululahjaideat naiselle

Joululahja naiselle

 

Jokainen nainen ilahtuu ajatuksella valitusta joululahjasta, ja verkkokaupastamme löydät ihanimmat joululahjaideat niin puolisolle, äidille, siskolle kuin ystävällekin. Mukana on muun muassa ajattomia asusteita tyylitaitureille, ylellisiä kauneuslahjoja kosmetiikkafaneille sekä kauniita kodintuotteita himosisustajille.

Joululahjaideat kaverille

Jouluinen tervehdys ilahduttaa aina. Ihanat herkuttelulahjat, kauniit kynttilät ja laadukkaat koristeet ovat varmoja joululahjaideoita pieniin paketteihin, joilla on kiva muistaa kaveria, ystävää, työtoveria tai tuttavaa.

 

Jouluna muistetaan tietysti myös karvakavereita. Tassuväen paketista paljastuu lystikäs lelu, lämmin takki talviulkoiluun tai takkuturkin silottava shampoo.

Lahjakortilla onnistut aina

Lahjakortti

 

Stockmann-lahjakortti on takuuvarma joululahjaidea myös lahjansaajalle, jolla on jo kaikkea. Lahjakortilla voi maksaa tuotteita ja palveluita Suomen ja Baltian tavaratalojen omilla osastoilla, useiden tavarataloissa toimivien kumppaneiden osastoilla ja palvelupisteillä. Verkkokaupasta voit tilata helposti 50, 100, 150 tai 200 euron arvoisen tavaratalolahjakortin vaikka valmiiksi paketoituna suoraan lahjansaajalle. Jos haluat valita lahjakortille muun summan, hanki lahjakortti tavaratalosta tai lahjapalvelun kautta. Verkkokaupassa ja tavarataloissa on myynnissä myös Stockmannin palvelulahjakortteja, jotka sisältävät kauneuden, tyylin tai alusasujen palvelun sekä shoppailurahaa.

Joululahjavinkkejä livenä

Lisää inspiroivia joululahjavinkkejä on tarjolla joulukuun Live Shopping -lähetyksissä: 4.12. parhaat lahjaideansa jakavat juontaja Vappu Pimiä ja Stockmannin naisten muodin kategoriajohtaja Maiju Niskanen, ja 11.12. kuullaan Marimekon vinkit joulukattaukseen ja lahjapaketteihin.

 

VINKIT VAIVATTOMIIN JOULULAHJAOSTOKSIIN

 

Stockmannin monipuoliset palvelut ovat apunasi myös lahjaostoksilla. Katso vinkit joululahjaostoksille, ja hanki parhaat paketit pukinkonttiin helposti netistä tai tavaratalosta – vaikka valmiiksi paketoituna!

 

Vinkit lahjaostoksille

TILAA JOULULAHJAT VIIMEISTÄÄN 19.12.

 

Jotta joululahjat ehtivät ajoissa perille, muistathan tilata joululahjat netistä viimeistään tiistaina 19.12. Tämän jälkeen voit hankkia viime hetken lahjat tavarataloista, joissa ennättää tarvittaessa piipahtaa vielä aattoaamunakin. Katso tavaratalojen aukioloajat.

 

Kaikki jouluun