Muoti  — 28.5.2021

adidas x Marimekko -yhteistyömallisto

adidas ja Marimekko tuovat yhteistyömallistossaan Marimekon eläväiset printit ensimmäistä kertaa urheilumuotiin.

Elämänsä seikkailijalle tehty mallisto sisältää performance-, lifestyle- sekä lastentuotteita.

Mallisto juhlistaa yhdessä löytämisen iloa – yhteisöllisyyttä, joka ulottuu urheiluun, taiteeseen ja koko elämään.

 

Yhteistyömallisto sisältää Marimekon kaksi legendaarista printtiä: Annika Rimalan Laine printin vuodelta 1965 sekä Maija Louekarin Räsymatto-printin vuodelta 2009. Rohkean eloisat kuosit yhdistyvät adidas performance -kankaisiin mallistossa, joka sytyttää positiivisuutta sekä leikkisyyttä jokaiseen päivään.

”Suomalaisena kasvoin Marimekon kanssa ja heidän designinsa ovat aina olleet sydäntäni lähellä. Mahdollisuus yhteistyöhön heidän kanssaan, brändin joka jakaa samat arvot hyödyn ja tyylin yhdistämisestä käyttäen kestävän kehityksen materiaaleja ja metodeja, tuntui todella innostavalta ja luonnolliselta mahdollisuudelta.”

Josefine Åberg, VP of design, adidas

 

“Olemme erittäin ylpeitä esitellessämme yhteistyömallistomme adidaksen kanssa. Marimekon filosofia on alusta alkaen, jo 70-vuotta sitten, ollut vahvistaa ihmisiä olemaan onnellisia värikkäiden printtien tuoman taiteen kautta. Marimekon rohkeat printit sopivat adidaksen innovatiivisiin ja rajoja rikkoviin urheiluvaatteisiin täydellisesti – käytännöllinen mutta leikkisä mallisto tähtää tuomaan iloa jokapäiväiseen elämään.”

Rebekka Bay, Creative Director, Marimekko

 

 

Sokerina pohjalla, mallisto sisältää samoja tuotteita myös lapsille! Marimekon ikoniset Räsymatto- ja Lokki-kuosit koristavat kesän halutuimpia koululaisten treenivaatteita, jotka sopivat myös jokapäiväiseen käyttöön. T-paita, legginsit, urheilurintaliivit sekä uimapuku on saatavilla niin äidille kuin tyttärellekin.

 

adidas x Marimekko limited edition yhteistyömallisto julkaistaan kesän aikana. Tuotteet ovat ostettavissa Stockmannilta heinäkuussa. Tarkempi päivämäärä julkaistaan myöhemmin.