Kauneus  — 7.6.2018

Tata Harper: Tinkimätöntä kauneutta tinkimättömältä naiselta

Tata Harper on jo valloittanut Hollywoodin tähtinäyttelijät ja huippumallit kauneudenhoidon salaisuuksillaan. Seuraavaksi vuorossa ovat Stockmannin asiakkaat, joista nopeimmat pääsivät osallistumaan kauneusgurun master class -oppitunnille Helsingin keskustan tavaratalossa toukokuussa.

Helsingin keskustan Stockmannin First Lounge täyttyi 31.5. innostuneesta puheensorinasta ja laadukkaista kauneustuotteista, kun maailmankuulu luonnonkosmetiikkaguru Tata Harper esitteli tavaratalossa rakastettua kosmetiikkamerkkiään sekä filosofiaa luonnonmukaisten tuotteiden takana. Perustajansa nimeä kantava luonnonkosmetiikkamerkki on saavuttanut vankan kannattajajoukon ympäri maailman monipuolisen ja tehokkaan tuotevalikoimansa ansiosta. Huipputeknologian uusimmista oivalluksista ammentavan merkin tuotteet löytyvät nyt sekä Stockmannin Helsingin, Turun ja Tampereen tavaratalojen että verkkokaupan valikoimista.

Kolumbialaislähtöisen Tatan ura kosmetiikkayrittäjänä lähti tarpeesta luoda markkinoille jotain, mitä se ei vielä tarjonnut: myrkytöntä, aidosti luonnollisista ja turvallisista ainesosista valmistettua kosmetiikkaa ylelliseen makuun. Tatan kauneusmantra “more is more” näkyy kosmetiikkamerkin eri ihotyypeille räätälöidyissä kauneusrutiineissa, jotka kattavat jopa kuusi erilaista vaihetta. Ihon hyvinvointi ei ole sattuman kauppaa vaan hienovaraisen ja suunnitellun kauneudenhoidon tulosta. Maksimoijaksi itseään kutsuva Tata paljastaa, että menestyneenä yrittäjälle ja kolmen lapsen äidille arkeen tuovat luksusta huolella toteutetut kauneusrutiinit, jossa kerrostaa ja sekoittaa useita ihonhoitotuotteita keskenään kärsivällisesti ja itseä hemmotellen. Tärkeintä on, että hoito on aina tehty “fiiliksen mukaan” ja että ihoa ravitaan jokaisessa hetkessä sen kulloinkin vaatimalla tavalla.

Tata Harper Master Classin opit

1. Puhdistusaine

 

Tata Harperin puhdistusaineet hoitavat samalla kuin puhdistavat ihon meikistä ja epäpuhtauksista. Hiero tuotetta hellästi kuivalle iholle, kunnes meikki irtoaa tuotteen mukana. Toista rutiini kahdesti. Tatan suosikit kasvojen puhdistamiseen ovat iltaisin Nourishing Oil Cleanser -puhdistysöljy ja aamuisin syväpuhdistava Purifying Gel Cleanser -puhdistusgeeli.

2. Naamio

 

Kun kaipaat erityistä puhdistustehoa, Tatan vinkki on käyttää kuorivaa naamiota vähintään kerran viikossa. Asiakkaiden suosikiksi noussut ja eniten palkintoja kerännyt  Resurfacing Mask -kirkastava naamio parantaa entsyymien avulla ihon ulkonäköä poistamalla elottomuutta, harmautta ja värivirheitä.

3. Essence-ihmevesi

 

Huolellisen puhdistuksen jälkeen Tatan kauneusrutiini jatkuu Concentrated Brightening Essence -ihmevedellä. Ihmevesi kosteuttaa tehokkaasti, korjaa pigmenttihäiriöitä ja valmistaa ihon seerumille ja kosteusvoiteelle.

4. Seerumi

 

Tata painottaa, kuinka tärkeää näkyvien tulosten kannalta on, että etenkin seerumi säilyy samana kauneusrutiinissasi. Rejuvenating Serum -hoitoseerumin sisältämä tehokas yhdistelmä anti ageing  -ainesosia auttaa vähentämään näkyviä juonteita ja ryppyjä tehden ihosta hehkuvamman ja elinvoimaisemman.

5. Silmänympärysvoide

 

Lämmitä pieni määrä ravitsevaa ja korjaavaa Restorative Eye Crème -silmänympärysvoidetta sormenpäissä ja levitä koko silmänympärysalueelle hieroen viisi kertaa sekä myötä- että vastapäivään. Erityiseen silmen ihon hellimiseen Tatan salainen ase on Boosted Contouring Eye Mask -tehonaamio, joka kohottaa silmänympärysihoa, pienentää silmäpusseja ja tummia varjoja sekä tasoittaa ryppyjä ja juonteita silmien ympärillä.

6. Kosteusvoide

 

Täydellisen kauneudenhoitorutiinin viimeistelee tietenkin sopiva kosteusvoide. Eniten innostusta herättänyt ainutlaatuisen yhdistelmän timanttipölyä ja erityistä mineraalisekoitusta sisältävä Illuminating Moisturizer -kosteusvoide tekee ihosta täydellisen kauniin ja hehkuvan. Syväkosteutusta vaativalle iholle Tata suosittelee Crème Riche Velvet Moisturizing Cream -kosteusvoidetta, joka on kehitetty 16 eri kosteuden lähteestä, 15 ihoa pehmittävästä ainesosasta ja 12 ikääntymisen merkkejä ehkäisevästä uutteesta.