Kauneus  — 12.12.2022

MAC-meikkipalvelut

Tule meikattavaksi tai meikkiopastukseen Stockmann-tavaratalojen MAC-pisteelle! Ammattitaitoiset MAC-meikkiartistit loihtivat tyyliisi ja väreihisi sopivan lookin ja auttavat kaikissa meikkipulmissasi, halusitpa sitten löytää täydelliset tuotteet tai oppia ammattimaiset meikkitekniikat.

Niin ammattilaisten kuin oman elämänsä meikkitaiteilijoiden suosima, kulttimaineeseen noussut MAC on värikosmetiikan edelläkävijä. MAC tunnetaan pitkäkestoisista ja pigmenttisistä tuotteistaan sekä laajasta sävyvalikoimastaan, josta löytyy jotain jokaiselle. MAC sopii kaikille ikään, sukupuoleen tai kulttuuriin katsomatta.

MAC-Meikkipalvelut

Voit valita 30 minuuttia tai  60 minuuttia kestävän meikkipalvelun tai meikkiopastuksen.

 

Meikkiopastus 60 min

Meikkiopastuksessa sinulle kerrotaan juuri omalle ihollesi tai sävyihisi sopivat tuotevinkit sekä neuvotaan askel askeleelta eri meikkitekniikoita, jotta onnistut jatkossa saavuttamaan toivomasi lopputuloksen myös itsenäisesti. Meikkiopastuksessa asiakas pääsee myös itse harjoittelemaan tekniikoita halutessaan.

 

Meikkipalvelu 60 min

Meikkipalvelu toteutetaan henkilökohtaiset toiveesi huomioiden juuri sinulle sopivilla tuotteilla ja sävyillä. MAC-meikkiartisti loihtii sinua täydellisesti pukevan meikin koko kasvoille.

 

Meikkiopastus 30 min

Meikkiopastuksessa voit valita kasvoilta tietyn osa-alueen, johon opastuksessa keskitytään. Loistava palvelu, mikäli tarvitset vinkkejä ja opastusta esimerkiksi vain silmämeikkiin! Meikkiopastuksessa asiakas pääsee myös itse harjoittelemaan tekniikoita halutessaan.

 

Meikkipalvelu 30 min

Meikkipalvelu toteutetaan sinun henkilökohtaiset toiveesi huomioiden juuri sinulle sopivilla tuotteilla ja sävyillä. MAC-meikkiartisti loihtii toivomallesi kasvojen osa-alueelle sinua täydellisesti pukevan meikin, esimerkiksi silmä- tai pohjameikin.

 

Varaa aikasi lähimmältä Stockmann MAC -pisteeltä

MAC Stockmann Helsinki: +358503666229, Instagramissa @machelsinki

MAC Stockmann Jumbo: +358468761045, Instagramissa @macjumbovantaa

MAC Stockmann Tapiola: +358468763547, Instagramissa @macstockatapiola

MAC Stockmann Tampere: +358468763361, Instagramissa @mactampere

MAC Stockmann Turku: 0468761456, Instagramissa @macturku

 

Palvelut ovat varattavissa tuoteoston yhteyteen. Helsingin keskustan tavaratalossa minimiostos neljä tuotetta, muissa tavarataloissa minimiostos kolme MAC-tuotetta.

MAC Technique -kurssi

MAC Stockmann Helsingin -pisteellä järjestetään eksklusiivisia meikkikursseja, joilla paljastetaan ammattilaisten meikkitekniikkasalat! Kurssit tarjoavat laajan valikoiman erilaisia tekniikoita, kauneusklassikoista näyttäviin juhlameikkeihin. Teema valitaan ryhmän mukaan: vaihtoehtoja on sekä meikkausta aloitteleville, että taitaville alan ammattilaisille. Ainutlaatuinen mahdollisuus kehittää taitoja kokeneiden meikkiartistien johdolla itse oppien pienessä ryhmässä. Kurssin jälkeen osaat itse toteuttaa sinulle sopivia meikkityylejä kuten ammattilainen!

Kursseja järjestetään joka toinen kuukausi. Tiedustelut numerosta: 050-3666229.

MAC