Kauneus  — 29.10.2020

MAC ME UP – UUDEN AJAN VIRTUAALIMEIKKIPALVELU ON TÄÄLLÄ

Uusi MAC me up -virtuaalimeikkipalvelu vastaa nykypäivän tarpeisiin henkilökohtaisesta palvelusta, etäisyydestä huolimatta. Täysin maksuttomassa 20 minuutin virtuaalitapaamisessa saat vastauksia mieltäsi askarruttaviin meikkikysymyksiin.

VÄRIKOSMETIIKAN EDELLÄKÄVIJÄN UUSIN PALVELU

Niin ammattilaisten kuin oman elämänsä meikkitaiteilijoiden suosima, kulttimaineeseen noussut MAC on värikosmetiikan edelläkävijä. MAC-tuotteiden ominaisuuksia ovat erinomainen hinta-laatusuhde sekä pitkäkestoiset ja pigmenttiset tuotteet, ja yksi sen kirkkaimpia arvoja on yksilöllisyys. MAC sopiikin kaikille ikään, sukupuoleen ja kulttuuriin katsomatta, siksi tuotteissa ja sävyissä on mistä valita!

 

Nyt edistyksellinen kosmetiikkabrändi tuo markkinoille täysin uudenlaisen palvelun! MAC me up -virtuaalipalvelu vastaa nykypäivän vaatimuksiin olla tavoitettavissa fyysisesta etäisyydestä huolimatta, ja tarjota asiakkaalle henkilökohtaista palvelua, vaikka tapaamismahdollisuutta kasvotusten ei olisikaan.

 

PERSONOITUA MEIKKIOPASTUSTA VIRTUAALISESTI

MAC me up -palvelu siis yhdistää asiakkaan ja taitavan MAC-meikkiartistin missä ja milloin tahansa, virtuaalipalvelun avulla. Noin 20 minuutin täysin maksuttomassa virtuaalitapaamisessa saat vastauksia mieltäsi askarruttaviin meikkikysymyksiin, halusitpa sitten oppia täydellisen pohjameikin salat, saada vinkkejä smokey eye -silmämeikin luomiseen tai oppia miten korostaa kulmia. Tapaaminen personoidaan täysin sinun tarpeidesi pohjalta ja MAC-meikkiartistit auttavat sinua kaikissa pulmissasi.

Virtuaalitapaaminen tapahtuu Zoom-videopalvelun avulla, joten sinulla tulee olla Zoom ladattuna ja toiminnassa ennen tapaamista. Videoyhteyden avulla pystyy näkemään sinut ja antamaan sinulle parasta mahdollista ohjausta.

 

Ajan varaaminen tapahtuu MAC Suomen Instagram-tilien kautta joko @machelsinki, @macjumbovantaa tai @macturku -tileiltä. Tileille julkaistaan varattavissa olevat ajat ja asiakas kommentoi kuvaan hänelle sopivan ajan. Asiakkaalle palataan yksityisviestin kautta, jonka avulla hän saa myös Zoom-linkin tapaamiseen. Virtuaalitapaamisen jälkeen asiakas saa halutessaan sähköpostilla tuotesuositukset linkkien kera.