Muoti  — 25.9.2022

Miesten syysmuoti 2022 – työvaatevaikutteita & harmaan hurmaa

Miesten syysmuoti 2022 on rentoa ja käytännöllistä – pinnalla ovat muun muassa työvaatevaikutteet, harmaa väri sekä paitatakit. Asiantuntijamme Miia Salomonsson, Style & Commercial Planning Lead, jakaa vinkit miesten syysmuotiin – poimi suosikkisi ja päivitä vaatekaappisi syksyyn helposti!

Miesten syysmuodin hitit x 4

1. UUDET PERINTEET

 

Miesten syystyylin perusta syntyy hyvistä klassikkotuotteista. Ajattomat ja laadukkaat vaatteet ovat vastuullinen valinta ja säilyvät vaatekaapin kulmakivinä sesongista toiseen. Yhdistelemällä perusvaatteita uudella tavalla luot tyylin, jossa on paljon tuttua ja jotakin uutta. Panosta laadukkaisiin materiaaleihin, viimeisteltyihin yksityiskohtiin ja hyvään istuvuuteen. Kerrospukeutuminen on tässäkin tyylissä sallittu!

Miesten syysmuoti

2. PAITA VAI TAKKI

 

Ei pelkästään jompikumpi vaan molemmat. Paitatakki on täydellinen valinta sesongeista riippumattomaan pukeutumiseen sekä yhdistyy helposti lämpimään neuleeseen ja rentoon toppaliiviin. Paitatakkeja löytyy eri materiaaleista sekä ruutukuoseissa että yksivärisinä. Malleissa nähdään niin rentoja oversize-takkeja kuin istuvampia versioita. Paitatakki toimii erinomaisesti viikonloppureissuilla, jonne tavarat kulkevat tyylikkäässä nahkaisessa weekender-laukussa.

Paitatakki

3. TYÖVAATETYYLI

 

Syksyn katumuoti inspiroituu nyt perinteisistä työvaatteista. Tuotteissa näkyy toiminnallisia elementtejä sekä rentoa ja väljää muotokieltä. Puhtaan siniseen denimiin yhdistetään syksyisiä sävyjä esimerkiksi asusteiden muodossa. Farkkutakissa voi kulkea vaikka ympäri vuoden – talvisessa versiossa on pehmeä ja lämmittävä karvavuori.

Työvaatetyyli

4. HARMAAN HURMOS

 

Harmaan eri sävyt näkyvät nyt monissa miesten syysmuodin tuoteryhmissä, materiaaleissa ja kuoseissa. Harmaa kokonaisuus on tyylikäs ja minimalistinen sellaisenaan, mutta toimii myös hyvänä pohjana syksyn herkullisille väreille, kuten leijonankeltaiselle, lämpimälle oranssille ja tummalle vihreälle.

Miesten harmaa syysmuoti