Muoti  — 6.9.2018

Syksyn ihanimmat takit – nämä sinun pitää nähdä

Pantteriturkki, ruutu-ulsteri vai klassinen villakangastakki? Bongasimme uuden sesongin parhaat hankinnat.

Eläinkuosinen takki

ELÄINKUOSITAKKI

New Yorkin muotiviikoilla oli yksi trendi ylitse muiden: eläinprintti. Michael Kors, Tom Ford ja Victoria Beckham ovat kaikki hullaantuneet pantterikuviosta, jota nähdään nyt varsinkin takeissa. Räväkkä eläinkuosi muuttaa yksinkertaisenkin asun hetkessä näyttäväksi.

vILLAKANGASSTAKKI

AJATON VILLAKANGASTAKKI

Olisiko tänä syksynä vihdoin aika hankkia se täydellinen villakangastakki, joka näyttää tyylikkäältä vuodesta toiseen? Harkitse mustan tai harmaan sijaan armeijanvihreää versiota. Ajattomin valinta on pohjepituinen, kaksirivinapitettu versio, joka muistuttaa klassista upseeritakkia. Varmin materiaali on pörheäpintainen, lämmin ja tuulta pitävä keittovilla.

NALLEKARHUTAKKI

NALLEKARHUTAKKI

Pörrötakkitrendi pitää pintansa tänäkin syksynä. Juuri nyt muodikkain keinoturkistakki on jättikokoinen ja varustettu suurilla kauluksilla. Korosta takin retrohenkisyyttä verkkareilla ja tennareilla. Muodikas asu saa olla myös mukava.

Camel coat -villakangastakki

CAMEL COAT -VILLAKANGASTAKKI

Kamelinkarvatakki on ikiklassikko, joka ei koskaan mene muodista. Camel coat -nimi viittaa aitoon kamelinkarvaan, mutta sittemmin nimestä on tullut yleisnimi beigen- ja hiekansävyisille villakangastakeille. Juuri nyt hienostunut hiekanruskea sävy kannattaa yhdistää sesongin ykköskuosiin, ruutuihin.

OSTA ITSELLESI KLASSIKKOTAKKI, JOSTA VOIT KIITTÄÄ ITSEÄSI VIELÄ VUOSIEN KULUTTUA.

 

RUUTUTAKKI

RUUTUTAKKI

Ruutukuosi alkoi trendata jälleen keväällä, eikä se ole katoamassa mihinkään. Ei siis liene yllätys, että sesongin ykköstakki on ruudullinen. Kaksirivinapitettu, maata viistävä ulsteri saa olla niin väljä, että sen alle mahtuu muhkea kerros neuleita tai bleiseri.