Muoti  — 1.8.2018

PINNALLA NYT: 5 ostosta joilla jatkat kesää

Stockmann Magazinen toimitus valitsi elokuun TOP 5 -tärpit Flow-festareiden must have -asuista meikkipussin pelastajiin.

 

Paluu arkeen tarkoittaa paluuta meikkipussille. Onneksi kosmetiikkahyllyt pursuavat nyt hoitavia ja ohuita meikkivoiteita, jotka tasoittavat ihon sävyä ja saavat sen hehkumaan. Toinen must-hankinta: laadukas ripsiväri, joka lähtee siististi pois lämpimällä vedellä.

FESTARILOOK, Flow-festivaalit Helsingissä 10.–12.8., FESTARIMEIKKI

 

On kesän cooleimpien festareiden aika. Vedä bileet tyylillä ja hanki ainakin nämä kaksi asiaa: tyylikkäät buutsit ja jotakin hapsuista. Ei ole väliä, miten hapsutat – hapsuhameessa tai vaikka hapsulaukussa – kunhan hapsutat! Viimeistele tyyli meikkaamalla supermuodikkaat kirkkaanpunaiset mattahuulet.

 

 

 

ÄMPÄRILAUKKU UUTUUS

 

Alkava syksy tarkoittaa tietenkin uutta laukkua. Muodikkain laukkumalli muistuttaa nyt ämpäriä. Eikä se ole lainkaan hullumpi juttu, sillä ämpärilaukkuun mahtuu niin läppäri, meikkipussi kuin jumppavaatteetkin. Minimalisti taas valitsee vyölaukun tai sporttihenkisen nahkarepun.

 

SYKSYN IHANAT MEKOT, HULMUAVAT MEKOT, MIDIMEKKO

 

Jos viime syksynä puettiin päälle pitkää kukkaa, nyt syysmuodin muodikkain helma yltää polvien tasolle. Yhdistä midimittaiseen hippihenkiseen kukkamekkoon ylisuuri neuletakki ja nilkkurit.

ATELIER COLOGNE, IITTALA, TUOKSUKYNTTILÄ

 

Elokuun pimenevät illat ovat täydellinen syy hurahtaa jälleen kynttilöihin. Tee kuten sisustuksen edelläkävijät ja hanki lempiparfyymisi tuoksuinen kynttilä tai tyylikäs designkynttilänjalka. Iittalan suositusta Nappula-sarjasta tulee elokuun loppupuolella myyntiin ihana sammaleenvihreä väri.