Muoti  — 26.2.2020

Safarin suosikit

Käärmettä, seepraa ja leopardia – eläinprintit ovat heränneet talviunilta! Savanni edustaa kevätmuodin väreissä ja kuoseissa, mutta mikä sen monenkirjavista olennoista onkaan tyylisi voimaeläin?

Selvitä voimaeläimesi

 

Et ehkä ole ”eläinkuosi-ihmisiä”, mutta kannattaa kuitenkin antaa niille mahdollisuus sovituskopissa. Koskaan ei voi tietää, mikä saattaakin yhtäkkiä tuntua omalta. Jos perinteinen leopardi saa harjasi pystyyn, olisitko sittenkin veikeän graafinen seepra? Tai kenties elegantti kirahvi? Saatat lopulta olla kermanvaalea antilooppi – mutta ainakin olet nyt löytänyt voimaeläimesi!

Aloita asusteista

 

Olet selvillä voimaeläimestäsi, mutta muista kuitenkin, etteivät asiat aina ole seeprallekaan näin mustavalkoisia. Voit aina olla yhden käsilaukun verran gepardi ja muuten antilooppi, tai yhden hatun edestä seepra ja muuten mangusti. Jos eläinkuosit kiehtovat, mutta jännität hukkuvasi niihin, aloita asusteista.

Inspiroidu luonnon väripaletista

 

Luonto loi savannille harmonisen väripaletin, josta on helppo inspiroitua. Ei siis unohdeta värejä, jotka toimivat näyttävän gepardin taustana! Ei ole sattumaa, että leopardikuosi ja khakinvihreä toimivat niin kovin hyvin yhteen. Hae villeihin kuoseihin tasapainoa yhdistämällä ne maanläheisiin sävyihin: khakinvihreään, okraan tai hiekanruskeaan.

Vaani siis tänä keväänä savannin vaikutteita ja ota niistä omaksesi ne, jotka tuntuvat tyyliisi sopivilta. Jotkut meistä ovat gepardeja päästä varpaisiin, toiset savannituulten henkiä. Kaikilla on kuitenkin korvaamaton roolinsa tyylien ekosysteemissä.

 

Naisten muoti

 

Lisää tyyli-inspiraatiota:
Tältä näyttää kevään muoti
Aina yhtä tyylikäs housupuku
Silkkipaita: elegantti klassikko arkeen ja juhlaan
Vaatekaapin kulmakivet – viisi klassikkoa, jotka sopivat jokaiselle