Muoti  — 2.3.2020

Triumph Design for Life

Oikean rintaliivikoon löytäminen ei ole ikinä ollut näin helppoa!

Triumph Ianseeraa tänä keväänä uuden Fit Smart -mallistonsa. Kyseessä on täysin uusi innovaatio, joka on vastaus monen naisen päivittäiseen ongelmaan – väärän kokoisiin rintaliiveihin. Tänä päivänäkin 64 % naisista käyttää väärää kokoa. Triumph on halunnut ratkaista tämän ongelman. Fit Smart -tuotteissa on ainoastaan 4 eri kokoa, mutta ne toimivat kuten tavalliset rintaliivit. Helppoa ja vaivatonta, eikö?

Fit Smart –rintaliiveissä on hakaskiinnitys ja säädettävät olkaimet, eli ne toimivat kuin mitkä tahansa rintaliivit. Ne on siis helppo avata ja sulkea. Tuotteen innovaatio on 4 kokoa, jotka korvaavat kaikki tavalliset rintaliivikoot.

 

 

Lisäksi 4D-pitsi joustaa joka suunnassa ja muotoutuu jokaisen naisen omien muotojen mukaisesti, sekä antaa tukea juuri sen verran kuin tarvitaan. Tämä mahdollistaa oikean koon löytämisen myös silloin, kun oma koko näyttäisi aina olevan juuri kahden koon välissä. Oman koon löytäminen helpottuu, ja tuotteet sopivat kaikenkokoisille ja -ikäisille. Ne tuntuvat hyvältä päällä kuukauden jokaisena päivinä.