Muoti  — 15.4.2023

Naisten kevätmuoti kutsuu värileikkiin – löydä suosikkisi trendisävyistä

Naisten kevätmuoti tarjoaa toinen toistaan upeampia värejä. Yhdistä rohkeita värejä ja printtejä reippaasti keskenään tai valitse asukokonaisuuteen vain yksi suosikkisävy. Kokosimme yhteen kevään trendikkäimmät värit – poimi suosikkisi ja väritä vaatekaappisi kevääseen!

Trendikäs magenta

Väriyhtiö Pantone on valinnut vuoden 2023 trendiväriksi Viva Magentan, joka on voimakas ja kirkas karmiininpunainen ja värähtelee Pantonen mukaan tarmoa ja elinvoimaa.

 

Rohkeimmat pukeutuvat sähäkkään magentaan päästä varpaisiin tai yhdistävät sen syviin jalokivisävyihin tai kirkkaisiin väreihin, mutta violettiin taittava punainen toimii hyvin myös mustan, valkoisen, hempeän vaaleanpunaisen tai sinisen sävyjen kanssa.

Sinisen sävyissä

Sininen mekko

Sininen Anaxandra-mekko, 269 e, Lauren Ralph Lauren

Sininen on kevätmuodin takuuvarma trendiväri, jota nähdään niin takeissa, mekoissa kuin asusteiden yksityiskohdissa sekä erilaisissa kuoseissa. Sinisen sävyjä on helppo yhdistellä niin keskenään kuin muiden värien kanssa.

Yltiökirkkaat värit

Virtuaalimuodin nousu näkyy kiinnostuksena digitaalisiin, yltiökirkkaisiin väreihin. Kirkkailla väreillä erottuu tosielämän lisäksi myös erilaisilla somealustoillla.

 

Rohkeimmat yhdistelevät eri värejä näyttäviksi kokonaisuuksiksi, toinen suuntaus taas on pukeutua päästä varpaisiin yhteen värisävyyn. Ihanista kirkasvärisistä mekoista, puvuista, neuleista, kengistä ja asusteista löytyy varmasti jokaiselle paras vaihtoehto kevään värileikkiin.