Muoti  — 31.10.2023

Tiger of Swedenin syysmallistossa räätälöintitaito kohtaa modernin muodin

Tiger of Sweden juhlistaa syys-talvimallistollaan 120-vuotista historiaansa perinteisen räätälöintitaidon vaalijana. Juhlavuoden uutuuksissa klassiset leikkaukset ja ryhdikkäät linjat kohtaavat modernin muodin.

Vuonna 1903 perustettu ruotsalainen muotitalo Tiger of Sweden juhlistaa syys-talvimallistollaan 120-vuotista matkaansa. Time Has Told Me -niminen Fall Winter 2023 -mallisto on Tiger of Swedenin luovan johtajan Bryan Conwayn tulkinta siitä, mitä kuluneet vuodet ovat merkinneet brändille itselleen sekä laajemmin koko ruotsalaiselle yhteiskunnalle.

 

Juhlavuoden mallisto on kunnianosoitus korkealaatuiselle käsityötaidolle ja räätälintyölle, joita Tiger of Sweden on ylpeänä ylläpitänyt koko pitkän historiansa ajan. Samalla mallisto edustaa tämän päivän muotia, mikä näkyy esimerkiksi kokeilevina väriyhdistelminä, moderneina mitoituksina ja tunnelmien sekä värien välisinä kontrasteina.

 

Oversize-mitoituksella ja kerroksellisilla lookeilla on tuotu modernia ilmettä niin miesten kuin naistenkin räätälöityihin asuihin. Keskeisessä roolissa uutuusmallistossa ovat myös erilaiset materiaalit: sekä vaatteissa että asusteissa nähdään runsaasti kiinnostavia tekstuureita, kuten kiiltävää vinyylipintaa ja pehmeää villaa. Mallisto on kuviomaailmaltaan geometrinen – muun muassa ilmaisuvoimainen shakkiruutu tuo syvyyttä siluetteihin.

Syysmalliston uutuuksia naisille

Tiger of Sweden

Tiger of Sweden

Tiger of Sweden

Tiger of Sweden

Tiger of Swedenin naisten syysmalliston selkäranka rakentuu muodin arkkityypeistä eli ikonisista vaatekaapin klassikoista. Nykyaikaiset siluetit, kiinnostavat materiaalit sekä ajankohtaiset sävyt tuovat uutta ilmettä ajattomiin takkeihin, bleisereihin, neuleisiin ja paitapuseroihin, jotka sopivat täydellisesti syyspukeutumisen kulmakiviksi.

Syysmalliston uutuuksia miehille

Tiger of Sweden

Tiger of Sweden

Tiger of Sweden

Tiger of Sweden

Miesten syysmallistossa Tiger of Swedenin räätälöintitaito näkyy etenkin puvuissa, bleisereissä ja takeissa. Skarpit siluetit ja linjakkaat leikkaukset saavat modernia särmää oversize-mitoituksesta sekä erilaisista tekstuureista, kuten vakosametista.