Muoti  — 6.4.2020

Miesten kevätmuodin suosikit

Kauden luottotyylin avaimet: istuvat asut, jotka tuntuvat päällä yhtä hyvältä kuin näyttävät. Näillä tärpeillä syntyy tyylikäs kevätlook.

PELLAVA-ASU

 

Yhdistä samaan asuun pellavaa eri sävyissä. Tummanruskeat nahka-asusteet tuovat vaaleaan kokonaisuuteen ryhtiä.

SAFARITAKKI

 

Solmittava pellavatakki on bleiserin huoleton lomaversio, joka toimii sekä sisäpusakkana että ulkokäytössä. Pue arkena pitkien housujen kanssa ja vaihda viikonloppuna jalkaan pellavashortsit.

 

MAANLÄHEISET SÄVYT

 

Tyylivinkki, joka on käyttökelpoinen arvaamattomassa kevätsäässä: kerrosta päällekkäin maanläheisiä sävyjä. Hiekan sävyt löytävät parinsa khakinvihreästä.

RAITAPAITA

 

Raidoistaan kevätkatujen kulkija tunnetaan! Raikkaan raitapaidan pettämätön pari on valkoiset farkut. 

 

TENNARIT

 

Rennot tennarit ovat varma kevään merkki! Modernisoi katseet vangitseva valkoinen pukulook tennareilla ja jättämällä sukat kotiin.

Tee tyyli

Raitapaita

Raidallinen SlhSal Stripe -neule on valmistettu pehmeästä puuvillasta. Neuleen helmassa ja hihansuissa on neuleresorit.

Pellavashortsit

Rennot Knowledge Cotton Apparel Birch -shortsit on valmistettu miellyttävän kevyestä luomupellavasta. Shortsien vyötäröllä on kiristysnyörit.

 

Tennarit

Futuristiset Vagabond Quincy -sneakerit antavat asulle kuin asulle trendikästä särmää. Sneakereissa on paksut pohjat ja tekstiiliä sekä lehmännahkaa yhdistelevä päällinen.

Safaritakki

SELECTED SlhJackson -takki on valmistettu luomupuuvillasta, johon ripaus elastaania tuo mukavaa joustoa. Suoralinjaisessa takissa on nappikiinnitys ja edessä kolme avotaskua ja kolikkotasku.

Pellavalakki

KN Collectionin Riccardo-lakki on valmistettu kauniista, kevyestä ja hengittävästä pellavasta. Ajattoman tyylikäs, flat cap -mallinen lakki suojaa auringolta ja antaa asukokonaisuudelle huolitellun loppusilauksen.