Muoti  — 6.3.2020

Ajatonta glamouria

Itseoppineen muotisuunnittelija Riikka Ikäheimon Classics-mallisto tarjoaa ylellisiä ja tyylikkäitä vaatekaapin kulmakiviä.

Unelmista totta

 

Riikka Couture syntyi yhden naisen unelmasta luoda jotain kaunista ja eleganttia. Suomalainen itseoppinut suunnittelija Riikka Ikäheimo opetteli ompelemaan yksin kotona ilman koulutusta mennen päämäärätietoisesti kohti unelmaansa.

 

Kohtalo vei Ikäheimon asumaan Pariisiin, josta hän löysi tyylinsä suunnittelijana. Pariisin romanttiset kadut ja vanhanajan glamour näkyvät brändissä sekä sen tuotteissa.

Pariisi opetti

 

”Suunnittelun ja luomisen lisäksi opin paljon itsestäni ja elämästä. Vieraassa kaupungissa eläminen ilman kielitaitoa ja tukiverkkoa oli kasvattava kokemus. Kun uskaltaa, asioita tapahtuu. On ollut uskomatonta nähdä, miten omista haaveista voi tulla totta, jos antaa kaikkensa ja on valmis tekemään töitä sen eteen.”

 

Suomeen palattuaan hän loi pian nopeasti kasvaneen ja maailmalla tunnustusta saaneen muotibrändin.

Timeless Glamour with Kindness

 

Ajaton tyyli ja glamour ovat Riikka Couturen designin ydin. Brändin visiona on tuoda iloa ja inspiroida saavuttamaan unelmia.

 

”Haluan vaatteideni luovan kantajalleen itsevarmuutta ja rohkeutta uskaltaa tavoitella haluamaansa. On myös tärkeää muistaa, että ilolla ja hyvyydellä voi saavuttaa paljon.”

Riikka Couturea on nähty lukemattomilla muotimaailman vaikuttajilla, kuten Britney Spearsilla, Bebe Rexhalla ja Minttu Räikkösellä, sekä punaisella matolla Linnan juhlissa ja Cannesin filmifestivaaleilla. Brändi on saanut tunnustusta kansainvälisiltä muotilehdiltä, kuten Vanity Fairilta, Elleltä ja Cosmopolitanilta.

Classics-mallisto

 

Mallisto koostuu klassisista vaatteista, jotka antavat itsevarmuutta jättäen kantajalleen varaa luovuuteen ja omaan tyyliinsä. Valikoimaan kuuluu ylellisiä vaatekaapin kulmakiviä – elämän ihanimpiin hetkiin.