Muoti  — 5.5.2017

Kevään kukat ilahduttavat kuoseissa ja tuoksuissa

Keväiset kukat näyttäytyvät koko kirjossaan niin pukeutumisessa, sisustuksessa kuin kauden tuoksuissakin. Näin löydät oman tapasi nauttia kauden kukkatrendistä.

ESPRIT hame 89,99 tulossa myyntiin kevään aikana.
SELECTED FEMME SfLight-toppi 39,95
CLARKS Hidi Haze -tennarit 119,- vain

MARIMEKKO Isla-takki 395,-
FILIPPA K -mekko 375,- vain tavaratalosta.
STUART WEITZMAN ballerinat 399,- vain tavaratalosta.

Vaatekaappi puhkeaa kukkaan

Trendikkäin valitsee kukkakuosinsa nyt retrohenkisenä, runsaana kukkaketona. Erityisen ajankohtainen valinta on kukallinen päällystakki, kuosipuku tai juhlava maksimekko, joka ei kaipaa seurakseen näyttäviä koruja. Rohkein pukeutuu printtiin päästä varpaisiin ja valitsee asuun vahvoja sävyjä. Erityisen ajankohtaisia ovat murretut oranssit ja punaiset, sekä maalaukselliset ja tummat väriyhdistelmät. Hillitympien kuosien ystävä kokeilee herkkää tyllihametta, jonka pinnasta kukkakuosi erottuu vain aavistuksen. Tyyli on moderni, kun pidät yläosan yksinkertaisena ja valitset kengiksi sporttiset tennarit.

TEE TYYLI

Koti kukkii tekstiilein

Raikasta myös koti trendikkäillä kukka-aiheisilla sisustustekstiileillä, joissa näkyy retrovaikutteita ja voimakkaita väriyhdistelmiä. Jo muutama värikäs sohvatyyny tuo kevään olohuoneeseen, eikä makuuhuoneen näyttävää pussilakanasettiä tarvitse piilottaa päiväpeiton alle. Viimeistele sisustus tuoreilla leikkokukilla ja isoilla, värikkäillä maljakoilla.

Iholla tuoksuu ruusu ja jasmiini

Mausteiset talvituoksut saavat väistyä hetkeksi kevään raikkaiden ja puuteristen kukkaistuoksujen tieltä. Kun etsit modernia kukkaistuoksua, kokeile kevyttä hajuvettä, joka keskittyy vain yhteen kukkalajiin. Suosituimmissa parfyymeissä tuoksuu ruusut, freesia ja jasmiini. Unisex-tuoksujen ystävä kokeilee hajuvettä, jonka ainesosista löytyy yllättäviä vastakohtia, kuten konjakkia ja nahkaa.