Muoti  — 22.9.2017

Pikkuisen punk

Ota haltuun syksyn muodikkain asustetrendi. Punkahtavat niitit tuovat asuun asennetta.

Voihan Valentino, minkä teit. Vuonna 2010 italialaisen muotitalon uudet kapinalliset asustesuunnittelijat Maria Grazia Chiuri ja Pierpaolo Piccioli loivat menestyksekkään Rockstud-asustemalliston. Samalla he tulivat vahingossa aloittaneeksi niittivallankumouksen vuosikymmenen.

 

Ikonisen niittimalliston vaikutteet näkyvät asustemuodissa tänäkin syksynä. Eikä ihme. Rivi metallisia pikkuniittejä käsilaukussa tai nahka-avokkaissa viestii asenteesta ja rohkeudesta. Mutta mitä pukea niittiasusteiden kanssa?

 

3 x NÄIN STAILAAT NIITTIASUSTEET

 

Niittiasusteet + klassinen toimistotyyli

Klassinen toimistotyyli on loistava pari rokkaaville pikkuniiteille. Räätälöity musta bleiseri ja veistoksellinen kauluspaita toimivat taustakankaana näyttäville asusteille. Klassiset mustat korkokengät ovat hetkessä muodikkaammat, kun kärjen päällä kulkee punkahtava niittirivi.

 

Niittiasusteet + romanttiset rimpsuhelmat

Vastakohdat täydentävät toisiaan. Yhdistä niittilaukun kanssa harsohelmainen mekko. Musta toimii aina, mutta kontrasti on suurempi, kun mekossa on reippaasti prinsessafiilistä.

 

Niittiasusteet + punkahtava farkkutyyli

Palauta pikkuniitit juurilleen ja yhdistä asusteisiin kuluneet farkut ja bombertakki. Ne ovat luottoyhdistelmä, joka ei yksinkertaisesti voi mennä pieleen.

FURLA Metropolis-nahkalaukku 355,-

ALEXANDER WANG Rockie Pebble -nahkalaukku 949,-

 

MINELLI kengät 149,- saatavilla Helsingin keskustan tavaratalosta ja verkkokaupasta.

DKNY laukku 319,-

KENZO Kalifornia-käsilaukku 289,- saatavilla vain tavarataloista.