Koti  — 2.11.2022

Sisustusideoita syyskotiin à la Casa Stockmann

Koti on nyt runsas, kodikas ja persoonallinen. Täyteläiset värit saavat loistaa. Katso ajankohtaiset sisustusideat syyskotiin ja tutustu Casa Stockmann -sisustusmalliston inspiroiviin uutuuksiin!

Casa Stockmann on asiakkaiden rakastama kodinmallisto, joka tarjoaa suosittuja luottotuotteita sekä uuden sesongin inspiroivia väripilkkuja. Tänä syksynä Casa Stockmannin skandinaavista tyyliä täydentävät lämpimät värisävyt ja maanläheiset luonnonmateriaalit, jotka tuovat sisustukseen kotoisaa, pesämäistä tunnelmaa.

Sisustusideat syyskotiin

1. Suosi syviä sävyjä

 

Hyväksi havaitut perustuotteet loistavat tänä syksynä intensiivisen syvissä värisävyissä. Ajankohtaisia ovat etenkin vahva sininen ja täyteläinen punaviinin sävy.

Casa Stockmann -astiat
Aamiainen sängyssä nautitaan kauniilta tarjottimelta.

 

Casa Stockmann -astiat

Casa Stockmann -kylpyhuone
Ajankohtaiset sinisen sävyt raikastavat kylpyhuoneen ilmeen.

 

Casa Stockmann -kylpyhuonetuotteet

2. Kata persoonallisesti

 

Yhdistele erilaisia astioita ja keramiikkaa persoonallisiksi ryhmiksi mielenkiintoista kattausta varten. Rustiikkiset yksityiskohdat ja intensiiviset sävyt tekevät antavat kattaukselle kutsuvan ja ajankohtaisen ilmeen.

Casa Stockmann -kattaus
Kutsuvaan aamiaispöytään sopivat rustiikkiset yksityiskohdat.

3. Valitse taiteellisia kuoseja ja muotoja

 

Taiteelliset kuosit ja muodot ovat nyt ajankohtaisia. Casa Stockmannin syysmallistossa taiteellinen kädenjälki näkyy esimerkiksi suomalaisen kuosisuunnittelija ja kuvittaja Emma Hagmanin luomassa Vega-lakanakuosissa sekä Portugalissa keramiikkapajoilla valmistetuissa Grava, Jord- ja Viska-maljakoissa ja Space-astioissa. Tuotteissa saa olla myös käsin tehtyä, kotoista fiilistä, ja sisustuksessa suositaan muutenkin boheemia rentoutta. Enää tarvitse tuskailla esimerkiksi petaamisen kanssa, vaan vuode sijataan vallattoman ja mukavan näköiseksi. Heittele tyynyt sängylle rennoiksi pinoiksi säntillisten asetelmien sijasta. Hanki yksivärisiä tyynyliinoja ja pussilakanoita, joista yhdenkään ei tarvitse olla samaa väriä.

Casa Stockmann
Makuuhuoneen väreissä loistavat syvä sininen ja täyteläinen viininpunainen.

Casa Stockmann – kodin kulmakiviä hyvällä hinta-laatusuhteella 

Casa Stockmann
Lämmin tunnelma kotiin syntyy intensiivisillä sävyillä ja luonnonmateriaaleilla.

– Casa Stockmann -mallisto koostuu tekstiileistä, astioista, säilytystavaroista, kylpyhuoneen pikkutavarasta ja kodin piensisustuksesta, kuten valaisimista, matoista ja pikkupöydistä.  Valikoimaan kuuluu yhteensä lähes tuhat eri tuotetta.

 

Casa Stockmannin valikoima palvelee ensimmäiseen omaan asuntoon muuttavasta nuoresta kakkoskodin sisustajaan tai kodin sisustuksen täydentäjään. Merkin perusajatus on alusta asti ollut se, että mallistosta löytyy kotiin kaikki tarvittava. 

 

–  Jo vuosikymmeniä myynnissä olleella merkillä on pitkät perinteet kotien ja kuluttajien tuntijana. Myynnissä vain Stockmannilla. 

 

–  Sesongista toiseen valikoimissa olevien perustuotteiden, kuten lakanoiden ja astioiden lisäksi mallistoja täydennetään trendien mukaisilla sesonkituotteilla ja -väreillä.

 

Suurin osa Casa Stockmann -tuotteista valmistetaan Euroopassa, esimerkiksi lasitavaraa Italiassa ja vuodetekstiilejä Portugalissa. Stockmannin käyttämät omien merkkien tuotteiden tavarantoimittajat ja tehtaat osoitetietoineen löytyvät nettisivuiltamme julkaistusta toimittaja- ja tehdaslistasta.