Kauneus  — 26.5.2020

Luo kesämuistoja tuoksuilla

Uusi tuoksu on helpoin tapa vaihtaa kaudesta toiseen: yksi suihkaus iholle, ja ajatukset loikkaavat kesäkauteen. Tässä kauden ajankohtaisimmat tuoksut, joista löydät takuulla oman kesäsuosikkisi!

EdP 50 ml 103 e, AERIN

Tuoksu, joka kerää kommentteja

Aerin Wild Geranium EdP on herkkä ja hienostunut villikukkaistuoksu, joka ei monien kukkaistuoksujen tapaan ole tippaakaan liian makea. Tämä tuoksu sopii hyvin monen ikäisille.

Osta tästä

AERIN-tuoksut

EdP 50 ml 110 e, Tom Ford.  

Koukuttava lomatuoksu

Pulloa myöten ikoninen kesätuoksu Tom Ford Eau de Soleil Blanc EdP on runsas sekoitus muun muassa pomeranssia, pistaasia ja tonkapapua. Runsasta ja energistä kesäkaveria kaipaava, tässä on koukuttava hajuvesi sinulle.

Osta tästä

Tom Ford -tuoksut

EdP 50 ml 69 e,Estée Lauder

Rantatuoksujen aatelinen

Tällä tuoksulla on paljon vannoutuneita faneja. Estée Lauder Bronze Goddess EdP:n kookos ja vanilja vievät mielikuvitusmatkalle eksoottiselle rannalle. Paluulippua ei kaivata.

Osta tästä

Estée Lauder -tuoksut

Eau de Cologne 100 ml 122 e, Jo Malone London.

Monipuolinen suosikki

Jo Malone London -sarjan Osmanthus Blossom Cologne on hienostuneen eksoottinen tuoksu, joka on juuri sopivan raikas, pehmeä ja makea. Ihastumisvaara: tämä takuuvarma kesän 2020 suosikki kulkee todennäköisesti matkassasi vielä joulunakin.

Osta tästä

JO MALONE LONDON -tuoksut

Lisää raikkaita tuoksuvinkkejä

Säteilevät valkoiset lumpeenkukat, kuin salaisen puutarhalammikon kruununjalokivet. Niiden värähtelevät terälehdet vapauttavat puhtaan ja lumoavan kukkaisuuden. Kelluvien kukkien kasteista raikkautta on tehostettu jasmiinilla ja appelsiinikukilla.

Aistillinen. Puuterimainen. Lämmin. Scent of Finland Kajo unisex Eau de Parfum – syleile tuoksua, joka vie sinut romanttiselle tuoksujen matkalle. Kajo edustaa suomalaisia kukkaisniittyjä.

Raikas kukkaistuoksu kevään ensimmäisistä kirsikankukista. Ensituoksuna on makea ja mehukas kirsikka ja freesia, sydäntuoksuna naisellinen kirsikankukka ja kielo ja pohjatuoksuna lämminsävyinen pihka ja myski.

Eloisan pirskahteleva ja naisellinen tuoksu, jossa hurmaavaa mirabelle-luumua.

Ylellinen, viaton, houkutteleva kukkaistuoksu, joka saattelee sinut lämpimään ja levolliseen ilmapiiriin.