Kauneus  — 15.5.2024

Uusi BaByliss Air Wand kuivaa, suoristaa ja antaa volyymia

Nyt hiuksesi voivat saada kaiken! Vallankumouksellinen BaByliss Air Wand -muotoilulaite on tehokas hiustenkuivaaja, silottava suoristaja sekä tuuheuttava muotoilija – kaikki yhdessä tuotteessa.

BaBylissin ilmakäyttöinen Air Wand -hiustenmuotoilulaite on vallankumouksellinen uutuus, jossa yhdistyvät hiustenkuivaajan suoristuskyky, hiusten suoristajan silottava teho sekä muotoilulaitteen tuuheuttava vaikutus. Laitteeseen sisäänrakennettu Ultra Care -tila antaa hiuksillesi lisäsuojaa silloin, kun ne sitä tarvitsevat.

 

BaByliss Air Wand on täydellinen all-in-one-työkalu, jonka avulla voit saada kaiken – aina tuoreesta salonkiföönauksesta suuriin täyteläisiin ja tuuheisiin kampauksiin. Voit kohottaa tyveä, hallita pörröisyyttä, suoristaa sekä virkistää jopa edellispäivän kampauksen – nopeasti, vaivattomasti ja ilman lämpövaurioita. Erittäin kompakti ja helppokäyttöinen laite tekee hiusten muotoilusta mukavaa, nopeaa ja vaivatonta.

Erittäin nopea, tehokas kuivaus

 

BaByliss Air Wand kuivaa hiukset erittäin nopeasti ja tehokkaasti. Pitkäikäinen digitaalinen moottori ja erityisesti suunnitellut ilmakanavat tuottavat optimaalisen lämmön, nopeuden ja paineen. Kolme ilmavirta-asetusta ja neljä lämpötila-asetusta, mukaan lukien jäähdytystoiminto, mahdollistavat erilaisia muotoiluyhdistelmiä märästä kuivaan kaikille hiustyypeille. Ilmannopeus on 123 km/h.

Babyliss Air Wand

Babyliss Air Wandilla kuivatut hiukset

Erittäin tehokas suoristus

 

Tarkoin suunniteltujen keraamisten levyjen ansiosta Air Wand tasoittaa ja suoristaa kuivauksen aikana hiukset täydellisesti tyvestä alkaen. Sopii kaikille hiustyypeille.

Babyliss Air Wandilla suoristaminen

Babyliss Air Wandilla suoristetut hiukset

Vaivatonta tuuheutta

 

Laitteen kaarevassa ovaalinmuotoisessa harjaslisäosassa yhdistyvät selvitys- ja kiillotusharjakset, jotka silottavat ja tuuheuttavat hiuksia. Sen ansiosta saat täyteläisen föönaustuloksen helposti.

Babyliss Air Wandilla muotoilu

Babyliss Air Wandilla muotoillut hiukset

Kevyt ja ergonominen

 

Air Wand on BaBylissin kevyin hiustenkuivaajat, sillä se painaa vain 385 grammaa. Laite on ergonomisesti suunniteltu käytettävyys ja mukavuus edellä. 2,5 metrin salonkipituinen johto antaa äärimmäistä joustavuutta, ja kompaktin koon ansiosta laite on helppo pakata mukaan matkoilla. Magneettinen takasuodatin helpottaa puhdistusta ja pidentää käyttöikää. Laitteella on kolmen vuoden takuu.

Babyliss Air Wand

Erityisen hellävarainen Ultra Care -tila

Air Wand -laitteen erityisominaisuutena on Ultra Care -tila, jonka ansiosta käyttäjä voi kuivata ja muotoilla hiuksia luottavaisin mielin ja lisätä tarvittaessa hoitavuutta silloin, kun sitä tarvitaan. Ultra Care -tilassa vuorottelevat hellävaraisesti kuuma ja viileä, jolloin hiusten hyvinvointi, vahvuus ja eheys eivät koskaan vaarannu.

Babyliss Air Wand

Silottava Anti-Frizz-teknologia

Air Wand -laitteen edistyksellinen kaksoisionijärjestelmä yhdistää sekä positiivisia että negatiivisia ioneja poistaen hiusten pörröisyyttä ja sähköisyyttä muotoilun ja kuivauksen aikana. Tuloksena on silkkiset, pehmeät, hoidetut ja tyylikkäät hiukset, joissa on ylellinen kiilto.

Babyliss Air Wand