Kauneus  — 1.6.2018

Kauneuskoulu: 3 tapaa käyttää aurinkopuuteria

Voit käyttää aurinkopuuteria useammalla eri tavalla: meikkaa päivettynyt ilme, varjosta kasvot tai tuo poskille lisähehkua – vain yhdellä tuotteella.

Voit käyttää aurinkopuuteria useammalla eri tavalla. Valitse sävy, joka on punaiseen taittava ruskea, täysin matta ja vain pari astetta ihoasi tummempi. Käytä puuterin levitykseen sutia, joka on mahdollisimman pehmeä ja pyöreä.

 

1. LUONNOLLISEN PÄIVETTYNYT LOOK

 

Levitä aurinkopuuteria niille alueille, jotka ruskettuvat luonnollisestikin eniten eli poskipäiden ja otsan korkeimmille kohdille sekä nenänpäähän.

 

2. VARJOSTUS

 

Aurinkopuuteri sopii mainiosti myös kasvojen muotoiluun, kunhan käytät puuteria, joka on täysin matta. Sudi aurinkopuuteria kasvojesi varjokohtiin eli esimerkiksi poskiluun alle. Löydät oikean kohdan, kun painat siveltimen varren poskiluun alle suorassa linjassa korvan nipukkaan. Lisää puuteria myös leukaluun alle. Häivytä huolella.

 

3. HEHKUVAT RUSOPOSKET

 

Tarvitset aurinkopuuterin lisäksi persikkaisen tai roosan poskipunan. Levitä poskiluun alle aurinkopuuteria ja sen jälkeen poskipunaa poskipään korkeimmalle kohdalle. Häivytä sävyjen rajat sudilla.