Kauneus  — 4.6.2024

Kevyt kesämeikki neljällä askeleella

Kevyt kesämeikki onnistuu helposti monikäyttöisillä tuotteilla, jotka tuovat kasvoille kuulautta ja kaunista kiiltoa.

Raikas kesämeikki syntyy helposti jo muutamalla laadukkaalla luottotuotteella ja neljällä helpolla vaiheella. Panosta kevyeen pohjustukseen ja nappaa avuksi monikäyttöiset meikkipuikot sekä vedenkestävät silmämeikkituotteet. Hehkuvat huulet viimeistelevät ilmeen.

1. Luo kevyt ja kestävä meikkipohja

Raikkaan ja heleän kesämeikin salaisuutena ovat hyvin hoidettu iho ja kevyt meikkipohja. Viimeistelty, mutta luonnollinen meikkipohja syntyy sävyttävällä päivävoiteella tai ultrakevyellä monitoimimeikkivoiteella, joka sisältää ihoa hoitavia ainesosia sekä aurinkosuojan.

 

Kauneussalaisuutemme: Kesämeikki säilyy kauniina läpi paahteisen päivän, kun kiinnität sen hyvin. Viimeistele meikki hienojakoisella, aurinkosuojan sisältävällä meikinkiinnityssuihkeella, joka ei tahmaa ihoa.

2. Lisää hehkua poskille ja luomille

Jos hankit tänä kesänä meikkipussiisi vain yhden uuden tuotteen, valitse takavuosilta tuttu meikkipuikko, joka on nyt tehnyt paluun. Monikäyttöinen meikkipuikko on kesän paras ostos, sillä se kulkee kätevästi mukana kesämenoissa ja tuo hehkua sekä väriä niin poskille, luomille kuin huulillekin. Voidemainen tuote myös levittyy helposti sormin ja sulautuu kauniisti ihoon.

3. Huolittele kulmat ja ripset

Ripsiväri terävöittää katseen ja huolitellut kulmat tekevät kesämeikistä viimeistellyn. Vedenkestävät tuotteet pitävät huolen, että meikki pysyy skarppina kesän menoissa. Tuuheat ja viimeistellyt kulmat on helppo luoda runsaspigmettisellä kulmageelillä.

 

Kauneussalaisuutemme: Pitkien ja paksujen räpsyripsien salaisuus on säännöllisesti käytetty ripsiseerumi sekä ennen ripsiväriä levitettävä pohjustustuote, joka loihtii ripsiin ekstravolyymia.

4. Sipaise kiiltoa huulille

Kesän huulimeikki on helppo, hoitava ja mehukkaasti kiiltävä. Mielikuvan huuliin liimautuneista hiuksista voi kuitenkin unohtaa, sillä uuden ajan huulikiillot ja -öljyt sekä kiiltopunat ovat monitoimituotteita, jotka hoitavat, levittyvät tahmaamatta ja tekevät huulista herkullisen kiiltävät.

Kosmetiikan kertaostos –20 %

Beauty Secrets -kampanjan ajan 5.–16.6. Stockmannin tavaratalot ja verkkokauppa ovat täynnä upeita kosmetiikkauutuuksia, kauneusvinkkejä ja huippuetuja. Saat kampanjan ajan 20 %:n MyStockmann-edun kosmetiikan kertaostoksesta. Löydät kertaedun MyStockmann-sovelluksesta ja verkkokaupan ostoskorista, kun olet kirjautunut sisään MyStockmann-tunnuksellasi.

Edussa on brändikohtaisia rajauksia, jotka näet etujen ehdot -sivulta.

 

Etu on voimassa nykyisille ja uusille jäsenille sekä verkossa että tavarataloissa 5.–16.6. Etkö ole vielä MyStockmann-jäsen? Rekisteröityminen on ilmaista ja nopeaa – lue lisää ja ota edut käyttöösi saman tien!