Kauneus  — 29.10.2020

Hyvästi, väsynyt katse – löydä täydellinen silmänympärysvoide

Silmänympärysiho on alue, jolla väsymys, stressi ja ikääntyminen näkyvät ensimmäisenä – puhumattakaan valvomisen ja juhlimisen vaikutuksista. Valitse siis tehokkain mahdollinen silmänympärysvoide ja ota tarvittaessa täsmäavuksi seerumi tai naamio.

Ravitseva silmänympärysvoide kuivalle iholle

Tuntuuko silmänympärysiho hauraalta kuin paperi? Ei ihme, sillä kyseessä on se kohta kasvoista, jossa iho on kaikkein ohuinta, mutta joka on kaikista kovimmalla kulutuksella räpyttelyn ja ilmehtimisen takia. Alueella ei myöskään juuri ole ihoa voitelevia hiki- ja talirauhasia, joten sitä tulee siksi hoitaa sopivalla voiteella. Täyteläinen ja ravitseva silmänympärysvoide sopii kuivalle silmänympärysiholle, joka tuntuu kaipaavan erityistä huolenpitoa.

Sensain silottava silmänympärysvoide heleyttää, kiinteyttää ja virkistää ihoa. Tuotteen vaikutus tehostuu säännöllisessä käytössä.

Kaikille ihotyypeille sopiva Lancôme Rénergie Multi-Lift Ultra on kolmivaikutteinen silmänympärysvoide ikääntymisen merkkejä vastaan. Hyaluronihappoa ja pellavansiemenuutetta sisältävä Rénergie Multi-Lift -silmänympärysvoide vähentää silmäpusseja ja häivyttää tummia silmänaluksia

Supremÿa Eyes at Night on silmänympärysihon ikääntymistä torjuva hoitotuote. Sen ytimessä on Sisleyn patentoima kasvipohjainen yhdiste Phyto-complex LC12 (12h Longevity Concentrate), joka on patentoitu** neljän kasvipohjaisen aktiiviaineen yhdistelmä, ja joka vaikuttaa yöllä, sillä se on merkittävä hetki solujen uudistumisen kannalta katseen nuorentamiseksi.

Tehokas silmänympärysvoide hyödyntää Miracle Broth™:ia, joka on La Mer’n perusteellisen muodonmuutoskyvyn ydin, ja sen kolmea ainutlaatuista koostumusta, sekä erityistä merikäytettä, joka virkistää ihoa ja rauhoittaa ja lieventää näkyvää turvotusta.

L’Occitane Immortelle Precious Eye Balm -silmänympärysvoide vaikuttaa tehokkaasti ikääntymisen merkkeihin silmänympärysalueella. Iho vaikuttaa sileämmältä välittömästi käytön jälkeen ja jo kuukaudessa juonteet sekä rypyt näyttävät vähentyneen ja iho tuntuu kiinteämmältä.

Valoa tuova silmänympärysvoide tummille renkaille

Tummat silmänaluset johtuvat yleensä ohuen ihon läpi kuultavista verisuonista ja iän tuomista pigmenttimuutoksista. Niihin auttaa parhaiten silmänympärysvoide, joka sisältää vahvistavia ja kirkastavia tehoaineita. Tarvittaessa voit ottaa käyttöön voiteen alle levitettävän seerumin. Silmänalusia tummentavat myös univelka ja stressi, joten muista maksimoida unen määrä. 

Buckwheat Anti-Puffiness, Anti-Dark Circles Reviving Eye Care -silmänympärysvoide sisältää tattaria ja luonnollista alkuperää olevaa E-vitamiinia, jotka kosteuttavat tehokkaasti herkkää silmänympärysihoa ja poistavat siltä väsymyksen merkkejä. Rypyt muuttuvat vähemmän näkyviksi, silmänympärysihon turvotus laskee ja silmänalusten tummuus vähenee.

Elizabeth Arden PREVAGE® Anti-Aging Repair Eye Serum -seerumi torjuu tehokkaasti ikääntymisen merkkejä sekä korjaa ihon ulkonäköä havaittavasti. Tuotteen sisältämä idebenoni suojaa ihoa haitallisilta ulkoisilta ärsykkeiltä ja häivyttää hienoja juonteita, ryppyjä ja ilmejuonteita.

Black Rose Eye Contour Fluid -silmänympärysvoide sisältää Black Rose -sarjasta tuttuja vaikuttavia ainesosia. Voide energisoi, tasoittaa, elvyttää ja kirkastaa silmänympärysihoa jokaisella sipaisulla.

Hyvin täyteläinen, kofeiinipitoinen silmänympärysvoide, joka vähentää silmänympärysalueen turvotusta, tummuutta sekä ikääntymisen merkkejä.

Madaran hellävarainen ja kosteuttava silmänympärysvoide vähentää silmänympärysihon turvotusta ja tummuutta sekä pehmentää juonteita. Levitetään puhtaalle iholle aamuisin.

Kevyt ja geelimäinen silmänympärysvoidei turvotukseen

Jos kärsit silmänympärysalueen turvotuksesta, kannattaa tutustua kepeisiin koostumuksiin, kuten geeleihin ja kevyisiin voiteisiin. Liian tuhti tai lähelle silmää levitetty voide voi toisilla lisätä turvotusta.

Ole Henriksenin silmänympärysgeeli parantaa ihon kimmoisuutta ja antaa iholle kosteutusta koko päiväksi. Puhdas bakuchiol, peptidit ja orkidean kantasolut antavat ryppyjä ja juonteita välittömästi häivyttävän ja pitkävaikutteisesti vähentävän vaikutuksen.

Cliniquen kevyt, geelimäinen silmänympärysvoide häivyttää silmänympärysihon turvotusta, tummuutta ja juonteita sekä kiinnittää meikin. Käyttö aamuin illoin silmänympärysiholle. Silmälääkärien testaama. Kaikille ihotyypeille.

Lumenen kevyt LÄHDE Pure Dew Drops Hydrating Eye -silmänympärysgeeli antaa sekä välitöntä että pitkäkestoista kosteutusta ja hajusteettomana sopii hyvin herkälle silmänympärysiholle. Sisältää puhdasta, pohjoista lähdevettä sekä luonnollista, tehokkaasti kosteuttavaa koivun mahlaa. Ainutlaatuisen Hydra-teknologian avulla kosteus vapautuu ihoon tasaisesti päivän aikana.

Clarinsin virkistävä silmänympärysgeeli laskee turvotusta ja imeytyy nopeasti. Geelin sisältämä aloe vera -uute kosteuttaa ja ginkgo biloba -uute vähentää väsymyksen merkkejä.

Biotherm Aquasource Total Eye Revitalizer on viilentävä silmänympärysgeeli, joka vähentää turvotusta ja häivyttää tummia silmänalusia. Kosteuttava geeli ehkäisee myös kuivuudesta johtuvien juonteiden syntymistä. Sopii kaikille ihotyypeille.

Täsmäapua tehotuotteilla

Virkistävää geeliä sisältävät naamiolaput ovat mainio apu silloin, kun haluat ehkäistä turvotusta ennen tärkeää päivää – tai laskea sitä aamuyön tunneille jatkuneen illan jälkeen. Naamiolaput ovat näyttelijöiden ja huippumallien käyttämä salainen kikka, joilla aloitetaan valmistautuminen gaalaan tai tärkeään näytökseen.

Rauhoittava kannabisöljy sisältää runsaasti tulehduksia ehkäisevää gammalinoleenihappoa, joka vilkastuttaa ihon uusiutumisprosessia sekä täydellisen yhdistelmän omega-3 ja -6 -rasvahappoja, jotka ravitsevat ja suojaavat uudistunutta ihoa.

Nämä silmänalusnaamiolaput ovat nopea apu väsyneille silmille, niiden sisältämä kofeiini, kollageeni ja muut tehoaineet voivat saada vain viidessä minuutissa sinut näyttämään siltä että olisit nauttinut täysistä yöunista.

Estée Lauderin silmänympärysseerumi auttaa torjumaan haitallisten mikroliikkeiden näkyviä vaikutuksia. Korjaava ja kollageenin tuotantoa kiihdyttävä seerumi kiinteyttää silmänympärysihon juonteita ja ryppyjä.

Dr.Hauschka -silmävirkiste soveltuu jokaiselle ihon kunnolle. Se on kehitetty erityisesti silmää ympäröivää herkkää ihoa ajatellen. Silmäruohon, fenkolin, kamomillan ja mustan teen yhdistelmä vahvistaa, elävöittää ja virkistää silmänympärysihoa. Silmävirkiste rentouttaa rasittuneita ja väsyneitä silmiä.

Ylellinen Madara RE:GENE Optic Lift -silmänympärysseerumi tuo intensiivistä hoitoa vaativalle silmänympärysiholle, jättäen ihon heti kiinteämmän ja heleämmän näköiseksi. Koostumuksenn hydroksiproliini auttaa kiinteyttämään veltostunutta ihoa. Kirkastavat luonnollista alkuperää olevat mineraalit auttavat häivyttämään väsymyksen merkkejä ja tummia silmänalusia heleämmän, valovoimaisemman ilmeen aikaansaamiseksi.

Peitevoide avuksi

Viimeisetkin väsymyksen rippeet kaikkoavat, kun taputtelet silmänympäryksille ihosi väristä peitevoidetta. Väriä ei kannata levittää silmäpussin päälle vaan kaikista tummimpaan kohtaan. Löydät sen, kun katsot peiliin hieman alta kulmien. Jos yläluomen iho on kirjava, levitä peitevoidetta myös luomelle: katse kirkastuu silmänräpäyksessä. Mikäli oikean sävyn valinta askarruttaa, piipahda kosmetiikkaosastolla kysymässä neuvoa ammattilaiselta. 

Lumene Bright Eyes -peitevoide peittää hetkessä silmänalusten tummuuden ja häivyttää turvotusta saaden silmänympärysihon näyttämään selvästi kirkkaammalta ja virkeämmältä. Erityisesti tummille silmänalusille kehitetyn peitevoiteen tarkasti valittu aprikoosin sävy korjaa ja neutraloi silmänalusten sinisyyttä luoden tasaisemman ihonsävyn.

Bobbi Brownin peiteväri kirkastaa ja tasoittaa silmänympärysihoa ja peittää tummat silmänaluset hetkessä tehden ilmeestä raikkaamman ja kirkkaamman.

MAC Studio Fix 24-Hour Smooth Wear Concealer -peiteaine häivyttää ihon pieniä virheitä tuntuen mukavalta koko päivän ajan. Koostumusta on helppo levittää kätvällä levitysapplikaattorilla ja kerrostamalla lopputuloksesta saa peittävämmän. Lopputuloksena on sileämpi ja tasaisempi iho – jopa 24 tunnin ajan.