Kauneus  — 29.10.2020

Hyvästi, väsynyt katse – täsmäapua silmänympärysiholle

Silmänympärysiho on alue, jolla väsymys, stressi ja ikääntyminen näkyvät ensimmäisenä – puhumattakaan valvomisen ja juhlimisen vaikutuksista. Valitse siis tehokkaimmat mahdolliset tuotteet.

Ravitse kuivaa silmänympärysihoa

Tuntuuko silmänympärysiho hauraalta kuin paperi? Ei ihme, sillä kyseessä on se kohta kasvoista, jossa iho on kaikkein ohuinta mutta joka on kaikista kovimmalla kulutuksella räpyttelyn ja ilmehtimisen takia. Alueella ei myöskään juuri ole ihoa voitelevia hiki- ja talirauhasia, joten sitä tulee siksi hoitaa sopivalla voiteella. Nämä ylelliset koostumukset ovat sopivan ravitsevia iholle, joka tuntuu kaipaavan erityistä huolenpitoa.

Silottava silmänympärysvoide heleyttää, kiinteyttää ja virkistää ihoa. Tuotteen vaikutus tehostuu säännöllisessä käytössä.

Kaikille ihotyypeille sopiva Lancôme Rénergie Multi-Lift Ultra on kolmivaikutteinen silmänympärysvoide ikääntymisen merkkejä vastaan. Hyaluronihappoa ja pellavansiemenuutetta sisältävä Rénergie Multi-Lift -silmänympärysvoide vähentää silmäpusseja ja häivyttää tummia silmänaluksia

Supremÿa Eyes at Night on silmänympärysihon ikääntymistä torjuva hoitotuote. Sen ytimessä on Sisleyn patentoima kasvipohjainen yhdiste Phyto-complex LC12 (12h Longevity Concentrate), joka on patentoitu** neljän kasvipohjaisen aktiiviaineen yhdistelmä, ja joka vaikuttaa yöllä, sillä se on merkittävä hetki solujen uudistumisen kannalta katseen nuorentamiseksi.

Tehokas voide hyödyntää Miracle Broth™:ia, joka on La Mer’n perusteellisen muodonmuutoskyvyn ydin, ja sen kolmea ainutlaatuista koostumusta, sekä erityistä merikäytettä, joka virkistää ihoa ja rauhoittaa ja lieventää näkyvää turvotusta.

L’Occitane Immortelle Precious Eye Balm -silmänympärysvoide vaikuttaa tehokkaasti ikääntymisen merkkeihin silmänympärysalueella. Iho vaikuttaa sileämmältä välittömästi käytön jälkeen ja jo kuukaudessa juonteet sekä rypyt näyttävät vähentyneen ja iho tuntuu kiinteämmältä.

Valoa tummille renkaille

Tummat silmänaluset johtuvat yleensä ohuen ihon läpi kuultavista verisuonista ja iän tuomista pigmenttimuutoksista. Niihin auttaa parhaiten tehotuote, joka vahvistaa ja kirkastaa ihoa. Monet silmänympärysvoiteet sisältävät juuri sopivia tehoaineita, mutta tarvittaessa voit ottaa käyttöön voiteen alle levitettävän seerumin. Silmänalusia tummentavat myös univelka ja stressi, joten muista maksimoida unen määrä. 

Buckwheat Anti-Puffiness, Anti-Dark Circles Reviving Eye Care -silmänympärysvoide sisältää tattaria ja luonnollista alkuperää olevaa E-vitamiinia, jotka kosteuttavat tehokkaasti herkkää silmänympärysihoa ja poistavat siltä väsymyksen merkkejä. Rypyt muuttuvat vähemmän näkyviksi, silmänympärysihon turvotus laskee ja silmänalusten tummuus vähenee.

Elizabeth Arden PREVAGE® Anti-Aging Repair Eye Serum -seerumi torjuu tehokkaasti ikääntymisen merkkejä sekä korjaa ihon ulkonäköä havaittavasti. Tuotteen sisältämä idebenoni suojaa ihoa haitallisilta ulkoisilta ärsykkeiltä ja häivyttää hienoja juonteita, ryppyjä ja ilmejuonteita.

Black Rose Eye Contour Fluid sisältää Black Rose -sarjasta tuttuja vaikuttavia ainesosia. Voide energisoi, tasoittaa, elvyttää ja kirkastaa silmänympärysihoa jokaisella sipaisulla.

Hyvin täyteläinen, kofeiinipitoinen voide, joka vähentää silmänympärysalueen turvotusta, tummuutta sekä ikääntymisen merkkejä.

Hellävarainen ja kosteuttava voide vähentää silmänympärysihon turvotusta ja tummuutta sekä pehmentää juonteita. Levitetään puhtaalle iholle aamuisin.

Detox geelillä ja naamiolapuilla

Jos kärsit silmänympärysalueen turvotuksesta, kannattaa tutustua kepeisiin koostumuksiin, kuten geeleihin ja kevyisiin voiteisiin. Liian tuhti tai lähelle silmää levitetty voide voi toisilla lisätä turvotusta. Virkistävää geeliä sisältävät naamiolaput ovat mainio apu silloin, kun haluat ehkäistä turvotusta ennen tärkeää päivää – tai laskea sitä aamuyön tunneille jatkuneen illan jälkeen. Naamiolaput ovat näyttelijöiden ja huippumallien käyttämä salainen kikka, joilla aloitetaan valmistautuminen gaalaan tai tärkeään näytökseen.

Nämä silmänalusnaamiolaput ovat nopea apu väsyneille silmille, niiden sisältämä kofeiini, kollageeni ja muut tehoaineet voivat saada vain viidessä minuutissa sinut näyttämään siltä että olisit nauttinut täysistä yöunista.

Kevyt geelivoide häivyttää silmänympärysihon turvotusta, tummuutta ja juonteita sekä kiinnittää meikin. Käyttö aamuin illoin silmänympärysiholle. Silmälääkärien testaama. Kaikille ihotyypeille.

Shangpree Gold Hydrogel Eye Mask -naamiolapuissa on kasviperäisiä aktiiviaineita seerumin muodossa, joka imeytyy syvälle ihoon hydrogeelin läpi. Ravinteikas ja rauhoittava koostumus sisältää myös kultaa tehostamaan ihon uudistumista ja taistelemaan juonteita, ryppyjä ja muita ikääntymisen merkkejä vastaan.

Kevyt LÄHDE Pure Dew Drops Hydrating Eye -geeli antaa sekä välitöntä että pitkäkestoista kosteutusta ja hajusteettomana sopii hyvin herkälle silmänympärysiholle. Sisältää puhdasta, pohjoista lähdevettä sekä luonnollista, tehokkaasti kosteuttavaa koivun mahlaa. Ainutlaatuisen Hydra-teknologiamme avulla kosteus vapautuu ihoon tasaisesti päivän aikana.

Rauhoittava kannabisöljy sisältää runsaasti tulehduksia ehkäisevää gammalinoleenihappoa, joka vilkastuttaa ihon uusiutumisprosessia sekä täydellisen yhdistelmän omega-3 ja -6 -rasvahappoja, jotka ravitsevat ja suojaavat uudistunutta ihoa.

Dr.Hauschka -silmävirkiste soveltuu jokaiselle ihon kunnolle. Se on kehitetty erityisesti silmää ympäröivää herkkää ihoa ajatellen. Silmäruohon, fenkolin, kamomillan ja mustan teen yhdistelmä vahvistaa, elävöittää ja virkistää silmänympärysihoa. Silmävirkiste rentouttaa rasittuneita ja väsyneitä silmiä.

Peitevoide avuksi

Viimeisetkin väsymyksen rippeet kaikkoavat, kun taputtelet silmänympäryksille ihosi väristä peitevoidetta. Väriä ei kannata levittää silmäpussin päälle vaan kaikista tummimpaan kohtaan. Löydät sen, kun katsot peiliin hieman alta kulmien. Jos yläluomen iho on kirjava, levitä peitevoidetta myös luomelle: katse kirkastuu silmänräpäyksessä. Mikäli oikean sävyn valinta askarruttaa, piipahda kosmetiikkaosastolla kysymässä neuvoa ammattilaiselta. 

Peitä, kosteuta ja kirkasta beautyblender BOUNCE™ Airbrush Liquid Whip Concealer -peitevoiteella, jonka kevyt, mutta peittävä koostumus piilottaa tummat silmänaluset ja näppylät sekä tasoittaa ihon sävyä.

Monikäyttöinen Absolution Le Multi Correcteur -peitevoide peittää tehokkaasti tummat silmänaluset, näpyt ja punoitukset. Nestemäinen koostumus sisältää mikrolevä chlorellaa, joka vahvistaa hiussuonia auttaen vähentämään ihon punoitusta ja silmänalusten tummuutta.

Kevyt, nestemäinen peitevoide antaa peittävän, mutta luonnollisen mattaisen lopputuloksen ja tuntuu miellyttävältä. Saa ihon näyttämään sileämmältä ja täydellisen virheettömältä.

Runsaspigmenttinen nestemäinen peitevoide levittyy iholle helposti ja peittää tummia silmänaluksia sekä ihon pieniä virheitä. Lopputuloksena tasaisempi ihonsävy, joka kestää jopa 16 tuntia.

Guerlain loi 2in1 Multi-Perfecting Concealer -peitevoiteen häivyttämään tummia silmänaluksia ja ihon pieniä virheitä sekä samalla hoitamaan ihoa. Koostumus häivyttää välittömästi tummia silmänaluksia samalla kun hoitava koostumus vähentää turvotusta ja pieniä virheitä sekä kosteuttaa kuivaa ihoa.