Kauneus  — 22.5.2020

4 x kesän kauneustrendi

Kokosimme yhteen kesän inspiroivimmat meikkivinkit! Kirkasta katse raikkaalla rajausvärillä, taputtele huulille kestävä huulimeikki ja hullaannu kynsilakkojen kausisävyistä.

1. KIRKKAAT KISSANSILMÄT

 

Kesän kaksi silmämeikkitrendiä ovat tässä: kirkkaat rajauskynät ja metallinhohtoiset luomivärit. Ne toimivat myös samassa meikissä. Raikas rajaus kirkastaa katseen ja tuo pronssisen luomivärin hienosti esiin.

Taputtele ensin silmäluomelle luomivärinpohjustajaa, joka pitää silmämeikin paikoillaan helteelläkin. Urban Decay Primer Potion on ammattimeikkaajien suosikki.

Valitse metallinhohtoinen luomiväri. Kjaer Weis Cream Eye Shadow on kauniisti levittyvä voidemainen luomiväri ja lisäksi huippulaatuista luonnonkosmetiikkaa.

Piirrä lopuksi kirkkaansävyisellä rajausvärillä haluamasi paksuinen rajaus. Tämä look tehtiin Shiseido Kajal InkArtist -linerin valkoisella sävyllä.

Terävöitä katse halutessasi vielä ripsivärillä, joka ei varise tai suttaannu.

 

 

2. UUDENLAINEN PÄIVETYS

 

Turvallisin ja tasaisin päivetys tulee purkkirusketuksena. Tänä vuonna päivettävät tuotteet ovat koostumuksiltaan poikkeuksellisen kiinnostavia: hyytelöitä, geelejä, puutereita ja öljyjä.

 

 

 

 

Dior Bronze Self Tanning Liquid Sun on ylellinen nestemäinen itseruskettava, joka ruskettaa ihoa asteittain. Se antaa kauniin päivettyneen sävyn iholle ja sitä voidaan käyttää myös kasvoille.

St Tropezin trooppisen tuoksuinen itseruskettava geeli antaa hienon kullanhohtoisen sävyn. Sisältää ainulaatuista 93 % luonnosta peräisin olevaa yhdistelmää, hyaluronihappoa, C-vitamiinia ja persikankukkauutetta.

Tavoitteena säihkysääret? Michael Kors Wonderlust Shimmering Body Oil on ylellinen hehkuöljy vartalolle. Se sisältää ihoa helliviä jojoba- ja chiasiemenöljyjä. Bonuksena iholle jää huumaava tuoksu – voit siis jättää parfyymin väliin.

Estée Lauder Highlighting Powder Gelée -hehkupuuteri leviää iholle poikkeuksellisen hyvin ja jättää kasvoille loppukesän päivetyksen ilman auringon ihoa rypistävää vaikutusta.

 

 

3. SUUKKOSUU

 

Kesän ajankohtaisin huulimeikki on myös helpoin mahdollinen. Taputtele mattainen puna huulille kevyesti sormella. Silloin huulimeikin reunoista tulee utuiset, eikä meikkiä tarvitse koko ajan lisätä tai tarkistella peilistä. Kun punaa on vain kevyt kerros, se ei myöskään jää hampaisiin.

 

Tämä meikki tehtiin MAC Powder Kiss -huulipunalla. Se levittyy juuri sopivan utuisesti. Voit tehdä saman myös mattaisella huulikiillolla, kuten Clarins Velvet Lip Perfectorilla.

 

Mattapunat ovat yleensä erittäin hyvin kestäviä. Voit parantaa niidenkin kestoa sipaisemalla alle kerroksen huultenpohjustusvoidetta, kuten Tom Ford Lip Lock Priming Balmia.

3. SÄRMÄSÄVYT

 

Kesän kynsilakkojen trendi? Muokatut pastellit, jotka ovat perinteisiä pastellisävyjä särmikkäämpiä. Ajankohtaisin sävy on joko aavistuksen murrettu tai auringossa haalistuneen näköinen. Pue päälle vaaleaa pellavaa ja anna trendikynsilakan olla lookisi väripilkku!

 

Chanelin kausisävy Mirage lainaa värinsä malvan kukalta. Murrettu sävy ei näytä tippaakaan liian karkkiselta ja on siksi erittäin ajankohtainen. Chanel Le Vernis -kynsilakka, sävy Mirage, 33,90 e, vain tavarataloista.

 

Essien pistaasinvihreä Can Dew Attitude ja vaalean oranssi Feeling Wellies ovat trenditietoisen valintoja: ne näyttävät juuri sopivasti auringon haalistamilta.