Kauneus  — 22.5.2020

4 x kesän kauneustrendi

Kokosimme yhteen kesän inspiroivimmat meikkivinkit! Kirkasta katse raikkaalla rajausvärillä, taputtele huulille kestävä huulimeikki ja hullaannu kynsilakkojen kausisävyistä.

1. KIRKKAAT KISSANSILMÄT

 

Kesän kaksi silmämeikkitrendiä ovat tässä: kirkkaat rajauskynät ja metallinhohtoiset luomivärit. Ne toimivat myös samassa meikissä. Raikas rajaus kirkastaa katseen ja tuo pronssisen luomivärin hienosti esiin.

 

Taputtele ensin silmäluomelle luomivärinpohjustajaa, joka pitää silmämeikin paikoillaan helteelläkin. Valitse metallinhohtoinen luomiväri. Piirrä lopuksi kirkkaansävyisellä rajausvärillä haluamasi paksuinen rajaus. Terävöitä katse halutessasi vielä ripsivärillä, joka ei varise tai suttaannu.

2. UUDENLAINEN PÄIVETYS

 

Turvallisin ja tasaisin päivetys tulee purkkirusketuksena. Tänä vuonna päivettävät tuotteet ovat koostumuksiltaan poikkeuksellisen kiinnostavia: hyytelöitä, geelejä, puutereita ja öljyjä.

 

 

 

 

 

 

3. SUUKKOSUU

 

Kesän ajankohtaisin huulimeikki on myös helpoin mahdollinen. Taputtele mattainen puna huulille kevyesti sormella. Silloin huulimeikin reunoista tulee utuiset, eikä meikkiä tarvitse koko ajan lisätä tai tarkistella peilistä. Kun punaa on vain kevyt kerros, se ei myöskään jää hampaisiin.

 

Tämä meikki tehtiin MAC Powder Kiss -huulipunalla. Se levittyy juuri sopivan utuisesti. Voit tehdä saman myös mattaisella huulikiillolla, kuten Clarins Velvet Lip Perfectorilla.

 

Mattapunat ovat yleensä erittäin hyvin kestäviä. Voit parantaa niidenkin kestoa sipaisemalla alle kerroksen huultenpohjustusvoidetta, kuten Tom Ford Lip Lock Priming Balmia.

3. SÄRMÄSÄVYT

 

Kesän kynsilakkojen trendi? Muokatut pastellit, jotka ovat perinteisiä pastellisävyjä särmikkäämpiä. Ajankohtaisin sävy on joko aavistuksen murrettu tai auringossa haalistuneen näköinen. Pue päälle vaaleaa pellavaa ja anna trendikynsilakan olla lookisi väripilkku!

 

Chanelin kausisävy Mirage lainaa värinsä malvan kukalta. Murrettu sävy ei näytä tippaakaan liian karkkiselta ja on siksi erittäin ajankohtainen. Chanel Le Vernis -kynsilakka, sävy Mirage, 33,90 e, vain tavarataloista.

 

Essien pistaasinvihreä Can Dew Attitude ja vaalean oranssi Feeling Wellies ovat trenditietoisen valintoja: ne näyttävät juuri sopivasti auringon haalistamilta.